ΥΠΟΙΚ: Συνολική η αντιμετώπιση των ειδικών μισθολογίων
Άμεσα και με συνολικό τρόπο θα αντιμετωπισθούν από την κυβέρνηση οι δικαστικές αποφάσεις που αφορούν στα ειδικά μισθολόγια. Υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών σχολιάζοντας σήμερα Δευτέρα τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για πανεπιστημιακούς, ιατρούς και δικαστικούς ανέφερε πως θα αναληφθεί κυβερνητική πρωτοβουλία για το σύνολο των αποφάσεων που άπτονται της εισοδηματικής πολιτικής.
Άμεσα και με συνολικό τρόπο θα αντιμετωπισθούν από την κυβέρνηση οι δικαστικές αποφάσεις που αφορούν στα ειδικά μισθολόγια.
Υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών σχολιάζοντας σήμερα Δευτέρα τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για πανεπιστημιακούς, ιατρούς και δικαστικούς ανέφερε πως θα αναληφθεί κυβερνητική πρωτοβουλία για το σύνολο των αποφάσεων που άπτονται της εισοδηματικής πολιτικής.
«Οι αποφάσεις, θα ληφθούν σε συνεργασία με την τρόικα, στο πλαίσιο εκτέλεσης του φετινού προϋπολογισμού, αλλά και των διαπραγματεύσεων για τον προϋπολογισμό 2015 και το νέο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο, οι οποίες θα διεξαχθούν το φθινόπωρο», τόνισε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται, ότι το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο 3052/2002, που προβλέπει τη φορολόγηση της αποζημίωσης για δημιουργία και ενημέρωση βιβλιοθήκης και την κάλυψη δαπανών για συμμετοχή σε σεμινάρια και συνέδρια για τους πανεπιστημιακούς και τους γιατρούς του ΕΣΥ.
Σε συνδυασμό δε, με τις αποφάσεις για τους δικαστικούς και τους ένστολους, υπάρχουν πληροφορίες ότι το νέο δημοσιονομικό κενό που δημιουργείται ενδέχεται να υπερβαίνει το 1 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ινδία: Καταργεί από Δευτέρα τα ανώτατα όρια στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού
- Τι λένε οι αναλυτές για την επίθεση του Ιράν στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)


