Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα σημαντική διάκριση για τους ιδρυτές της Saxo Bank

Νέα σημαντική διάκριση για τους ιδρυτές της Saxo Bank

Η Saxo Bank, ο ειδικός στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, ανακοινώνει ότι οι Kim Fournais και Lars Seier Christensen, Διευθύνοντες Σύμβουλοι και συνιδρυτές της, εντάχθηκαν για 6η συνεχή χρονιά στη λίστα Tech 50 του Institutional Investor, ως αναγνώριση της συμβολής τους στην τεχνολογική εξέλιξη και την καινοτομία στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Η διάκριση αυτή […]

Η Saxo Bank, ο ειδικός στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, ανακοινώνει ότι οι Kim Fournais και Lars Seier Christensen, Διευθύνοντες Σύμβουλοι και συνιδρυτές της, εντάχθηκαν για 6η συνεχή χρονιά στη λίστα Tech 50 του Institutional Investor, ως αναγνώριση της συμβολής τους στην τεχνολογική εξέλιξη και την καινοτομία στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Η διάκριση αυτή έρχεται ως επιστέγασμα μιας χρονιάς κατά την οποία η Saxo Bank εγκαινίασε την καινοτόμο πλατφόρμα της, TradingFloor.com – την πλατφόρμα που περιλαμβάνει επενδυτικά προϊόντα από όλες τις κατηγορίες, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα σε επενδυτές από όλο τον κόσμο να μοιράζονται μεταξύ τους τις επενδυτικές επιλογές τους, μετατρέποντας με αυτόν τον τρόπο τις συναλλαγές σε μια εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης.

Η λίστα Tech 50 δημοσιεύεται κάθε χρόνο από το Institutional Investor, που αποτελεί κορυφαίο εκδοτικό οίκο για επιχειρηματικά θέματα. Η λίστα αναδεικνύει ηγετικές προσωπικότητες που σημειώνουν κορυφαίες επιδόσεις, αποτελούν πηγή έμπνευσης και επιδεικνύουν δημιουργικότητα, εφαρμόζοντας την τεχνολογία στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Η ένταξη επιχειρηματιών στη συγκεκριμένη λίστα αποκτά ολοένα μεγαλύτερη αξία, καθώς συνεχίζει να αυξάνεται ο ρυθμός της τεχνολογικής εξέλιξης στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Η Saxo Bank υπήρξε πάντα πρωτοπόρος στην τεχνολογία του χρηματοοικονομικού κλάδου. Στον Lars Seier Christensen αναγνωρίστηκε η εξέλιξη της Saxo Bank ως ένας από τους βασικούς παίκτες στον χώρο των επενδυτικών συναλλαγών, ενώ ο Kim Fournais διακρίθηκε για τη μεταφορά των καινοτόμων πρωτοβουλιών της Τράπεζας σε όλες τις τεχνολογικές υπηρεσίες και πλατφόρμες της.

Σε συνέχεια της δημοσίευσης της λίστας Tech 50, ο Kim Fournais και ο Lars Seier Christensen, με κοινή τους δήλωση, σχολίασαν:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε, για ακόμη μια φορά, στη λίστα Tech 50 του Institutional Investor, μεταξύ τόσων πολλών χαρισματικών συναδέλφων που όλοι μαζί συμβάλλουμε στην συνεχή αναβάθμιση της τεχνολογίας στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Η τεχνολογική καινοτομία στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες έχει ξεκινήσει να επιταχύνεται, καθώς ο συγκεκριμένος κλάδος ανακάμπτει από τον απόηχο της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης. Για πολύ μεγάλο διάστημα, οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί βασίζονταν στα παραδοσιακά κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες, οι οποίοι σήμερα πλέον καθοδηγούν τις εξελίξεις και ο κλάδος σπεύδει να προσαρμοστεί. Αντίθετα με τον καταναλωτικό κλάδο, που έφθασε στο σημείο καμπής πριν από μια δεκαετία, οι χρηματοπιστωτικές αγορές βιώνουν σήμερα την αλλαγή. Η καινοτομία αποτελεί πλέον μονόδρομο. Αντιληφθήκαμε την αλλαγή αυτή νωρίς και, ως εκ τούτου, η πλατφόρμα συναλλαγών της Saxo Bank διευρύνει τα όρια του τεχνολογικά δυνατού».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024