Στις 17 Ιουλίου κατατίθεται στην ΕΕ το πρόγραμμα «Εγγύηση για τη Νεολαία»
Στις 17 Ιουλίου αναμένεται να κατατεθεί στην ΕΕ το πρόγραμμα της Ελλάδας για την απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων που αφορούν στο πρόγραμμα «Εγγύηση για τη Νεολαία», που παρέχει εκπαίδευση και μαθητεία στους νέους που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εργασίας Ι.Πλακιωτάκης και ο διοικητής του ΟΑΕΔ, Θ.Αμπατζόγλου.
Στις 17 Ιουλίου αναμένεται να κατατεθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση το πρόγραμμα της Ελλάδας για την απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων που αφορούν στο πρόγραμμα «Εγγύηση για τη Νεολαία», που παρέχει εκπαίδευση κατάρτιση και μαθητεία στους νέους που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας.
Την ανακοίνωση αυτή έκαναν στο 31ο τακτικό συνέδριο της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ, ο υφυπουργός Εργασίας Ιωάννης Πλακιωτάκης και ο διοικητής του ΟΑΕΔ Θεόδωρος Αμπατζόγλου.
Η Ελλάδα πρόκειται να λάβει από την ΕΕ κονδύλι ύψους 340.000.000 ευρώ έως το 2020, που θα το αξιοποιήσει αποκλειστικά σε προγράμματα απασχόλησης για νέους.
Πρόκειται για προσπάθεια που έχει εξαγγελθεί από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και η διοίκηση του ΟΑΕΔ, σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας, ανέλαβαν να δημιουργήσουν τα νέα προγράμματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
