Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαγιόρκα: Δωρεάν ποτά σε τουρίστριες που προσφέρουν πεολειχία

Μαγιόρκα: Δωρεάν ποτά σε τουρίστριες που προσφέρουν πεολειχία

Στο μάτι του κυκλώνα έχουν βρεθεί δύο μπαρ στη Μαγιόρκα, καθώς προσφέρουν δωρεάν αλκοόλ στις γυναίκες που μετέχουν σε πράξεις δημόσιας πεολειχίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας El Mundo. Βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο εμφανίζουν νεαρές τουρίστριες να επιδίδονται δημόσια σε πράξεις πεολειχίας σε δεκάδες άντρες οι οποίοι στέκονται στην ουρά.

Στο μάτι του κυκλώνα έχουν βρεθεί δύο μπαρ στη Μαγιόρκα, καθώς προσφέρουν δωρεάν αλκοόλ στις γυναίκες που μετέχουν σε πράξεις δημόσιας πεολειχίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας El Mundo.

Βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο εμφανίζουν νεαρές τουρίστριες να επιδίδονται δημόσια σε πράξεις πεολειχίας σε δεκάδες άντρες οι οποίοι στέκονται στην ουρά.

Τα μπαρ βρίσκονται στη περιοχή Μαγαλούφ, έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό κυρίως για γερμανούς και βρετανούς τουρίστες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Οι ισπανικές αρχές, από την πλευρά τους, επέκριναν τη συγκεκριμένη πρακτική, αλλά πρόσθεσαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να σταματήσουν τις σεξουαλικές πράξεις, καθώς πρόκειται για ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ συναινούντων ενηλίκων ατόμων.

«Είναι ηθικά κατακριτέα πράξη και επιβλαβής για εκείνους που την κάνουν. Αλλά είναι κάτι που γίνεται μεταξύ ενηλίκων που είναι ελεύθεροι να κάνουν κατά το δοκούν αυτό που επιθυμούν» είπε η Ισαμπέλ Λίνας επικεφαλής του ινστιτούτου γυναικών της Μαγιόρκας μιλώντας στην El Mundo.

Τη συγκεκριμένη πράξη κατέκρινε και ο δήμαρχος Μανού Ονιέβα λέγοντας ότι «πρέπει να ληφθεί κάθε δυνατό νομικό μέτρο για να εκλείψουν αυτού του είδους οι πρακτικές».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024