Προκαταρκτική εξέταση για το «λουκέτο» διοικητικών υπαλλήλων στο ΕΜΠ
Εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη λειτουργία του Πολυτεχνείου διέταξε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου. Η εισαγγελική παρέμβαση αφορά δημοσιεύματα στον Τύπο σύμφωνα με τα οποία παραμένει κλειστή η είσοδος του ΕΜΠ και παρεμποδίζονται όσοι επιχειρούν να εισέλθουν στους χώρους του.
Εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη λειτουργία του Πολυτεχνείου διέταξε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου.
Η εισαγγελική παρέμβαση αφορά δημοσιεύματα στον Τύπο σύμφωνα με τα οποία παραμένει κλειστή η είσοδος του ΕΜΠ και παρεμποδίζονται όσοι επιχειρούν να εισέλθουν στους χώρους του.
Η έρευνα θα διενεργηθεί από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπύρο Παππά ο οποίος έχει εντολή να διακριβώσει αν στην υπόθεση του Πολυτεχνείου προκύπτει η διάπραξη αδικημάτων και ειδικότερα του αδικήματος της παράνομης βίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός 8-29: Κυρίαρχες οι «ερυθρόλευκες» στην Κρήτη
- Gen Z: Η γενιά που ζητά οικονομική βοήθεια από τη μαμά και τον μπαμπά – Η κατάσταση στην Ελλάδα
- Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Στις 18:00 η πορεία μνήμης – Έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό
- Νέα μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό – Απείλησαν και με Στρεφέτσα οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- Πιερία: Η κακοκαιρία Byron άλλαξε χρώμα στον Θερμαϊκό – Εντυπωσιακά πλάνα από drone
- Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ταρέμι (vid)

