Παράταση έως τις 14 Ιουλίου για τις δηλώσεις Ε9
Παρατείνεται ως τις 14 Ιουλίου 2014 η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων στοιχείων ακινήτων Ε9, όπως προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, στη Βουλή.
Παρατείνεται ως τις 14 Ιουλίου 2014 η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων στοιχείων ακινήτων Ε9, όπως προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, στη Βουλή.
Σε αυτήν γίνεται επίσης σαφές ότι η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος θα πρέπει να καταβληθεί κανονικά ως την 31 Ιουλίου 2014, παρά την παράταση που δόθηκε στην υποβολή των δηλώσεων αυτών έως 14 Ιουλίου την περασμένη εβδομάδα.
Οι επόμενες διμηνιαίες δόσεις θα εξακολουθήσουν να «τρέχουν» και αυτές με βάση το αρχικό χρονοδιάγραμμα. Έτσι, η δεύτερη δόση θα πρέπει να καταβληθεί ως την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Σεπτεμβρίου και η τρίτη δόση έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Νοεμβρίου 2014.
Ειδικά για φορολογούμενους με συνολικό οφειλόμενο φόρο εισοδήματος έως 300 ευρώ, η εξόφληση θα πρέπει να γίνει εφάπαξ έως τις 29 Αυγούστου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 102-87: Άνετο μεσημέρι με νέα 100άρα στο ΣΕΦ
- Σεισμός 5,5 Ρίχτερ έπληξε την Κούβα
- ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Αυταπατάται αν νομίζει ότι η συνταγματική αναθεώρηση μπορεί να αποσπάσει τη συναίνεση του λαού
- Ουκρανία: Επιβάλλει κυρώσεις σε ξένους προμηθευτές εξαρτημάτων για ρωσικούς πυραύλους
- Γιαννακόπουλος: «Να κάνεις την καλύτερη προσφορά για Χέιζ-Ντέιβις και να τρως Χ για άλλους λόγους»
- Παπανδρέου: «Ουδέποτε είχα οποιαδήποτε σχέση ή επικοινωνία με τον Επστάιν» – Οργή για δημοσίευμα