Οβίδα στη Δαμασκό σκοτώνει δημοφιλή ηθοποιό
Η ηθοποιός Σουζάν Σαλμάν από τη Συρία έχασε τη ζωή της σε ηλικία μόλις 31 ετών από μία οβίδα στη Δαμασκό. Πριν τον βομβαρδισμό, η ηθοποιός είχε γράψει στο Facebook: «Μια οβίδα έπεσε κοντά στο σπίτι του γείτονά μου».
Η ηθοποιός Σουζάν Σαλμάν από τη Συρία έχασε τη ζωή της σε ηλικία μόλις 31 ετών από μία οβίδα στη Δαμασκό.
Πριν τον βομβαρδισμό, η ηθοποιός είχε γράψει στο Facebook: «Μια οβίδα έπεσε κοντά στο σπίτι του γείτονά μου».
Λιγότερο από μία ώρα μετά ήταν και η ίδια νεκρή.
Ένας φίλος της έγραψε στο Facebook ότι συναντήθηκαν και προσπάθησε να την πείσει να μην πάει σπίτι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Η ηθοποιός τραυματίστηκε στη διάρκεια βομβαρδισμού που σημειώθηκε την Πέμπτη σε κατοικημένη περιοχή της Δαμασκού.
Η Σαλμάν είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, ανάμεσά τους και η σειρά All This Love, ένα πρόγραμμα 30 επεισοδίων για τον έρωτα σε καιρό πολέμου.
Ήταν μέρος του καστ της δημοφιλούς δραματικής σειράς Bab al Hara, η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει στο Ραμαζάνι για έκτη σεζόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φανταστικό γκολ του Ελ Κααμπί με ανάποδο «ψαλίδι» (1-0, vid)
- Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός 78-66: Με εξαιρετική εμφάνιση από την Χριστινάκη
- Καιρός: Αντικυκλώνας απλώνει την προστατευτική του «ομπρέλα» σταματώντας τις βροχές, λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
- ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός 8-29: Κυρίαρχες οι «ερυθρόλευκες» στην Κρήτη
- Gen Z: Η γενιά που ζητά οικονομική βοήθεια από τη μαμά και τον μπαμπά – Η κατάσταση στην Ελλάδα
- Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Στις 18:00 η πορεία μνήμης – Έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό
