Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Συγχαρητήρια από «παντού» λαμβάνουν οι Έλληνες διεθνείς

Συγχαρητήρια από «παντού» λαμβάνουν οι Έλληνες διεθνείς

Μετά τη νίκη - πρόκριση της Εθνικής απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού με 2-1 πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να δώσουν τα δικά τους συγχαρητήρια στην Εθνική για τον θρίαμβο της πρόκρισης, για πρώτη φορά, στους «16» του Μουντιάλ.

Μετά τη νίκη – πρόκριση της Εθνικής απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού με 2-1 πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να δώσουν τα δικά τους συγχαρητήρια στην Εθνική για τον θρίαμβο της πρόκρισης, για πρώτη φορά, στους «16» του Μουντιάλ.

Ανάμεσα τους είναι και η Σούπερ Λιγκ, όπου εξέδωσε ανακοίνωση για να συγχαρεί τους όλο το επιτελείο της ομάδας.

«Ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής συγχαίρουν την Εθνική Ελλάδας για την πρόκρισή της στις 16 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Για μια ακόμα φορά η Εθνική μας Ομάδα κάνει όλους τους Έλληνες υπερήφανους»!

Και ο Ιβάν Σαββίδης

Τα δικά του συγχαρητήρια με τηλεγράφημα έστειλε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης:

«Η Εθνική έκανε και πάλι τους απανταχού Έλληνες περήφανους. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης πρόκρισης στις 16 κορυφαίες ομάδες του πλανήτη.

Ήταν μια ιστορική επιτυχία για την Εθνική Ελλάδας και το αξιοσημείωτο είναι πως πλέον αυτό το κατόρθωμα σταμάτησε να συνιστά έκπληξη! Το πνεύμα και η μαχητικότητα αυτής της ομάδας είμαι σίγουρος ότι θα μας οδηγήσει και σε άλλες ευκαιρίες να πανηγυρίσουμε.

Η Εθνική έχει καταφέρει να ανεβάσει τον πήχη και της αξίζει να αποτελέσει οδηγό για το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Και από τον μπασκετικό Ολυμπιακό

Ενώ και η KΑΕ Ολυμπιακός μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook συνεχάρη τους παίκτες της Εθνικής

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλει να συγχαρεί το τεχνικό τιμ, τους παίκτες και τα μέλη της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για την ιστορική τους πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Η επιτυχία σας έφερε χαρά σ’ όλους τους Έλληνες».

ΣΕΓΑΣ: «Για την εξαιρετική τους εμφάνιση στον αγώνα κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού και την πρόκριση, για πρώτη φορά στην ιστορία, στους 16 του Μουντιάλ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο