Ενίσχυση στη ρακέτα του Ολυμπιακού με Μενσά Μπονσού
Τη δεύτερη μεταγραφή για τη νέα περίοδο ανακοίνωσε την Δευτέρα η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία έπειτα από συντονισμένες διαπραγματεύσεις και αστραπιαίες κινήσεις πρόσθεσε στο ρόστερ τον Ποπς Μενσά - Μπονσού, ο οποίος υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια και ακολουθεί τον Λαφαγιέτ με 24 ώρες διαφορά.
Τη δεύτερη μεταγραφή για τη νέα περίοδο ανακοίνωσε την Δευτέρα η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία έπειτα από συντονισμένες διαπραγματεύσεις και αστραπιαίες κινήσεις πρόσθεσε στο ρόστερ τον Ποπς Μενσά – Μπονσού, ο οποίος υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια και ακολουθεί τον Λαφαγιέτ με 24 ώρες διαφορά.
Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Ποπς Μενσά-Μπονσού για τα επόμενα δύο χρόνια».
Ο Βρετανός πάουερ φόργουορντ έχει κατακτήσει στην καριέρα του το πρωτάθλημα Ρωσίας το 2010, ενώ το 2012 έκανε το double στην Τουρκία.
Την προηγούμενη σεζόν, 30χρονος διεθνής με την φανέλα της Γαλατά είχε κατά μέσο όρο 8,9 πόντους, 6,1 ριμπάουντ, 0,4 ασίστ, 0,4 κλεψ. και 0,3 κοψ., ενώ αντίστοιχα στην Ευρωλίγκα είχε 8,4 πόντους, 6,5 ριμπάουντ, 0,5 ασίστ, 0,4 κλ. και 0,4 κοψ.».
Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρεται σε ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος φέρεται όμως διατεθειμένος να μείνει στην ΑΕΚ.
Στο +4 από τον 13ο Πανσερραϊκό και στο +5 από την 14η ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης, μετά τη νίκη του κόντρα στα «λιοντάρια» – Αποτελέσματα, βαθμολογία και οι τελευταίες δύο αγωνιστικές των πλέι άουτ της Super League.
Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 1-0 τον Πανσερραϊκό για την 8η αγωνιστική των play-out και πλέον βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη με δύο ματς να απομένουν.