Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Οι θησαυροί της Chanel

Οι θησαυροί της Chanel

Η Κάρεν Όλιβερ, με εταιρεία P.R. στο Μανχάταν, συλλέγει στο μπουνουάρ της αυτά που ονειρεύεται κάθε γυναίκα.

Τζαβάρα Μαρία

Η Κάρεν Όλιβερ αγαπούσε πάντα τους γαλλικούς οίκους. Η ίδια δούλευε από μικρή σε αυτούς στο τμήμα της ομορφιάς. Η μόδα όμως είναι αυτή που την κέρδισε μαζί με κάθε καινούργια εμμονή της όπως τα μεταξωτά μαντίλια Hermes, οι βαλίτσες Louis Vuitton και τα μοναδικά κομμάτια του οίκου Yves Saint Laurent. Μία fashion διαδρομή που αναπόφευκτα κατέληξε στον γαλλικό οίκο και σε μία συλλογή αμύθητης συναισθηματικής αλλά και πραγματικής αξίας από βίντατζ και νέες δημιουργίες του οίκου Chanel.
Δεν είναι όμως το λόγκο ή το brand που της κέντρισε το ενδιαφέρον παρά η μακρά ιστορία του οίκου και η διάσημη ιδρύτριά του Coco Chanel. Η ίδια δηλώνει λάτρης του στιλ της Γαλλίδας σχεδιάστριας, το οποίο όπως ενσαρκώνει μέχρι και σήμερα την επιτομή του απόλυτου french style.
Αγαπημένες της μπουτίκ από τις οποίες λατρεύει να ψωνίζει είναι αυτές του Μπέβερλι Χιλς και φυσικά του Παρισιού καθώς επίσης και αυτές των Καννών και του Σανρέμο. Όταν δεν αγοράζει η ίδια τα αντικείμενα του πόθου της με το χαρακτηριστικό διπλό C, τότε φροντίζει ο σύζυγός της και παραγωγός του Χόλιγουντ Τζέρι Τοφόσκι να της χαρίζει κάτι πολύτιμο που βρίσκεται καλά κρυμμένο μέσα σε ένα μαύρο κουτί διακοσμημένο με λευκή κορδέλα και τη χαρακτηριστική καμέλια του γαλλικού οίκου.
Η συλλογή της ξεκίνησε με ένα μαντίλι από τη συλλογή υψηλής ραπτικής, μετά ακολούθησαν τα αξεσουάρ και εν συνεχεία φυσικά τα κλασικά τουίντ ταγέρ τα οποία κρέμονται ακόμα στη ντουλάπα της.
Αγαπημένα της αντικείμενα αποτελούν μία ζώνη με χρυσή αλυσίδα, την οποία βρίσκει ιδιαίτερα χρήσιμη και βολική αφού τη συνδυάζει σχεδόν με όλα της τα ρούχα με σκοπό να τα αναβαθμίσει στιλιστικά, καθώς και ένα βραχιόλι με το logo του οίκου το οποίο δεν αποχωρίζεται από τον καρπό της.
Και αν αναρωτιέστε ποιο είναι το τελευταίο αντικείμενο Chanel που αγόρασε η Κάρεν, προς απογοήτευση μας δεν είναι ούτε ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής ούτε μία τσάντα από κάποια exclusive σειρά, παρά μία σειρά από βερνίκια τα οποία έκανε δώρο στις συνεργάτιδες της.
Το τίμημα του στιλιστικού της θησαυρού αντιστοιχεί σε εξαψήφιο ποσό, παρότι η ίδια έχει ήδη χαρίσει σε φιλανθρωπικές ενέργειες περί τα 10.000 φορέματα με την ακριβοθώρητη ετικέτα του οίκου Chanel.
πηγή: marieclaire.com.

woman.in.gr

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024