Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης η Lady Gaga σε βίντεο-κλιπ

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης η Lady Gaga σε βίντεο-κλιπ

Η εκκεντρική αμερικανίδα τραγουδίστρια Lady Gaga προκαλεί ξανά: Αυτή τη φορά με σκηνές από ακυκλοφόρητο μουσικό της βίντεο που διέρρευσαν και την εμφανίζουν να πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ράπερ Ρ. Κέλλυ, ο οποίος μάλιστα έχει κατηγορηθεί πολλές φορές στο παρελθόν για κάτι τέτοιο. Οπως είπε η Lady Gaga όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια […]

Η εκκεντρική αμερικανίδα τραγουδίστρια Lady Gaga προκαλεί ξανά: Αυτή τη φορά με σκηνές από ακυκλοφόρητο μουσικό της βίντεο που διέρρευσαν και την εμφανίζουν να πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ράπερ Ρ. Κέλλυ, ο οποίος μάλιστα έχει κατηγορηθεί πολλές φορές στο παρελθόν για κάτι τέτοιο.

Οπως είπε η Lady Gaga όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του μουσικού της βίντεο για το τραγούδι «Do what you want». Στις σκηνές που αποκαλύπτει η αμερικανική ιστοσελίδα ΤΜΖ, ο Ρ. Κέλι υποδύεται έναν γιατρό, ο οποίος στήνει ένα πάρτι πάνω από το αναίσθητο σώμα της Lady Gaga, αφού την έχει πρώτα ναρκώσει.

Το βίντεο γυρίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, λίγες μόνο εβδομάδες προτού η εφημερίδα Village Voice επανεξετάσει το θέμα με τις κατηγορίες που ενέπλεκαν τον Ρ. Κέλλυ σε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, ακόμη και ανηλίκων.

Το θέμα σάρωσε τότε στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και όπως ήταν αναμενόμενο, η Lady Gaga αποφάσισε να καθυστερήσει τη δημοσίευση του δικού της προκλητικού βίντεο με τον Ρ. Κέλλυ, φοβούμενη πιθανώς την αρνητική κριτική που θα δεχόταν.

Ωστόσο, τον Ιανουάριο η ίδια υποστήριξε σε δηλώσεις της πως «η προβολή του μουσικού βίντεο καθυστερεί γιατί δεν μπορώ να το ετοιμάσω μέσα στη μια μόνο εβδομάδα που μου δόθηκε. Κάτι τέτοιο, είναι αποκαρδιωτικό για κάποια σαν εμένα, που αφιερώνω κάθε λεπτό της ύπαρξής μου στη δημιουργία φαντασιώσεων για το κοινό μου. Τα πιο πετυχημένα βίντεό μου σχεδιάστηκαν σε βάθος χρόνου όταν ήμουν ήρεμη και η φαντασία μου μπορούσε να καλπάσει ελεύθερα».

Πολλοί πάντως στις ΗΠΑ εκτιμούν ότι – πέντε μήνες μετά από αυτές τις δηλώσεις – το επίμαχο βίντεο δεν θα δει ποτέ, ολόκληρο, το φως της δημοσιότητας.

Σε κάθε περίπτωση μοιάζει να είναι ένα ακόμα παιχνίδι της Lady Gaga με τη δημοσιότητα. Αλλωστε η 28χρονη ερμηνεύτρια βρίσκεται αυτήν την εποχή σε περιοδεία, σταθμός της οποίας θα είναι τον Σεπτέμβριο η Αθήνα.

Sports in

Απίστευτες «μπηχτές» του Μπράουν για τον Παναθηναϊκό: «Είναι δειλοί, ασχολούνται μόνο με τους διαιτητές…»

Ο Λορέντζο Μπράουν δεν κρατήθηκε και άφησε αιχμές για τον Παναθηναϊκό και όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024