Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζωντανά στον Δαναό η επανασύνδεση των Monty Python

Ζωντανά στον Δαναό η επανασύνδεση των Monty Python

Το πολυαναμενόμενο σόου της επανασύνδεσης των Monty Python έπειτα από 30 χρόνια, που θα παρουσιαστεί στην Ο2 Arena του Λονδίνου στις 20 Ιουλίου, θα προβάλει σε απευθείας μετάδοση ο κινηματογράφος Δαναός. Οι Τζoν Κλιζ, Τέρι Γκίλιαμ, Έρικ Άιντλ, Τέρι Τζόουνς και Μάικλ Πέιλιν θα βρεθούν και πάλι μαζί στη σκηνή για να παρουσιάσουν ορισμένα από τα διασημότερα σκετς της ιστορίας τους αλλά και νέο υλικό.

Το πολυαναμενόμενο σόου της επανασύνδεσης τωνMonty Python έπειτα από 30 χρόνια, που θα παρουσιαστεί στην Ο2 Arena του Λονδίνου στις 20 Ιουλίου, θα προβάλει σε απευθείας μετάδοση ο κινηματογράφος Δαναός.

Η προβολή θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ.

Οι Τζoν Κλιζ, Τέρι Γκίλιαμ, Έρικ Άιντλ, Τέρι Τζόουνς και Μάικλ Πέιλιν θα βρεθούν και πάλι μαζί στη σκηνή για να παρουσιάσουν ορισμένα από τα διασημότερα σκετς της ιστορίας τους αλλά και νέο υλικό.

«Απλώς σκεφτήκαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να δούμε αν είμαστε ακόμη αστείοι κι αυτός είναι ο στόχος μας μέχρι τώρα, απλώς να κάνουμε μια παράσταση για το Ο2 και να δούμε αν μπορούμε να το γεμίσουμε. Πιστεύω ότι θα έχει λίγη κωμωδία, συναίσθημα, μουσική και λιγάκιπρωτόγονο σεξ»είχε πει ο Έρικ Άιντλ με αφορμή την παράσταση.

Η ομάδα των βρετανών κωμικών έγινε διάσημη μέσα από την τηλεοπτική σειρά τουBBC«Το Ιπτάμενο Τσίρκο των Μόντι Πάιθον», που μεταδιδόταν από το 1969 ως το 1974, και κατόπιν πέρασε στον κινηματογράφο με σατιρικές ταινίες όπως «Οι Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης», «ΈναςΠροφήτης μα τι Προφήτης» και «Το Νόημα της Ζωής» το 1983, οπότε ήταν και η τελευταία φορά που συνεργάστηκαν οι πέντε κωμικοί.

Ο Τσάπμαν, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας, πέθανε από καρκίνο το 1989 σε ηλικία 48 ετών, όμως οι φίλοι του είπαν ότι θα είναι παρών στην παράσταση και μάλιστα όχι μόνο το πνεύμα του. «Του είπαμε ότι εμείς συνεχίζουμε και, αν υπάρχει Θεός, θα εμφανιστεί» δήλωσε ο Άιντλ.

Πληροφορίες

Κινηματογράφος ΔΑΝΑΟΣ
Κηφισίας 109 – Μετρό Πανόρμου
Ώρα: 21.00

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων στοwww.danaoscinema.gr

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024