Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπασταθόπουλος: «Δεν είναι σωστό να ισοπεδώνουμε τα πάντα»

Παπασταθόπουλος: «Δεν είναι σωστό να ισοπεδώνουμε τα πάντα»

Μήνυμα μέσω του Facebook έστειλε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι στόχος για την Εθνική παραμένει η πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, ενώ έριξε και την σπόντα του: «Σε αυτή τη χώρα δεν είναι σωστό να τα ισοπεδώνουμε πάντα, όλα, ειδικά όταν βρισκόμαστε στην αρχή μιας σημαντικής προσπάθειας».

Μήνυμα μέσω του Facebook έστειλε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην ήττα (3-0) από την Κολομβία, όσο και στην πίστη των διεθνών για αναστροφή του κλίματος.

Αναλυτικά ο αμυντικός της Ντόρτμουντ αναφέρει:

«Ο πρώτος αγώνας δεν πήγε όπως περιμέναμε. Όμως αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί προσπαθήσαμε 100%. Το παιχνίδι δυστυχώς πήγε στραβά απο την αρχή. Τώρα κρατάμε μόνο τα θετικά και κοιτάμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας που μας στοίχισαν.

Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει οτι εμείς πρώτοι αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Σε αυτή τη χώρα δεν είναι σωστό να τα ισοπεδώνουμε πάντα, όλα, ειδικά όταν βρισκόμαστε στην αρχή μιας σημαντικής προσπάθειας.

Στα επόμενα δύο παιχνίδια θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο γιατί στόχος μας παραμένει η πρόκριση. Εμείς, οι παίκτες το πιστεύουμε και ευελπιστούμε, όπως είμαστε εμείς ενωμένοι να είστε κι εσείς ενωμένοι μαζί μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024