Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ένταση μεταξύ αστυνομίας και σχολικών φυλάκων έξω από το ΥΠΕΞ
Έξω από το υπουργείο Εξωτερικών βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι σχολικοί φύλακες το πρωί της Δευτέρας, με αφορμή το «πράσινο» υπουργικό συμβούλιο που πραγματοποιείται υπό την προεδρία του Ευ.Βενιζέλου. Η αστυνομία επιχείρησε να απομακρύνει τους συγκεντρωμένους έξω από το κτίριο, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένταση.
Έξω από το υπουργείο Εξωτερικών βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι σχολικοί φύλακες το πρωί της Δευτέρας, με αφορμή το «πράσινο» υπουργικό συμβούλιο που πραγματοποιείται υπό την προεδρία του Ευ.Βενιζέλου.
Η αστυνομία επιχείρησε να απομακρύνει τους συγκεντρωμένους έξω από το κτίριο, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένταση.
Οι σχολικοί φύλακες, που διεκδικούν την απορρόφησή τους σε νέες θέσεις εργασίας, πραγματοποιούν τη συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εξωτερικών, καθώς εκεί πραγματοποιείται σύσκεψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης με τους υπουργούς και υφυπουργούς που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, με βασικό ζήτημα στην ατζέντα τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις από το Δημόσιο.
Η κινητοποίηση των σχολικών φυλάκων πραγματοποιείται την επομένη της συμβιβαστικής λύσης που βρέθηκε για τη διαθεσιμότητα/ απολύσεις των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ. Όπως αποφάσιαν Σαμαράς – Βενιζέλος θα προκυρηχθούν 600 θέσεις για τους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ, ενώ δεν θα υπάρξουν απολύσεις έως ότου ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.
Την ίδια ώρα, τον αγώνα τους συνεχίζουν οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, ενώ και οι δημοτικοί αστυνομικοί διεκδικούν την απορρόφηση 226 συναδέλφων τους. Οι δημοτικοί αστυνομικοί έχουν κατασκηνώσει στην πλατεία Κλαυθμώνος και ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυρ.Μητσοτάκη.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου