Πτώση 1,2% σημείωσε η απασχόληση στο λιανεμπόριο το α’ τρίμηνο
Μείωση 1,2% σημείωσε ο γενικός δείκτης απασχολούμενων στο λιανικό εμπόριο της χώρας, το πρώτο τρίμηνο του 2014, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του πρώτο τριμήνου 2013, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).
Μείωση 1,2% σημείωσε ο γενικός δείκτης απασχολούμενων στο λιανικό εμπόριο της χώρας, το πρώτο τρίμηνο του 2014, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του πρώτο τριμήνου 2013, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).
Ειδικότερα, ο δείκτης της ομάδας καταστημάτων ειδών διατροφής παρουσίασε μείωση 1,2%, ενώ ο δείκτης της ομάδας καταστημάτων ειδών εκτός διατροφής και καυσίμων παρουσίασε μείωση 1,1%.
Ο γενικός δείκτης απασχολούμενων ατόμων στο λιανικό εμπόριο το πρώτο τρίμηνο 2014 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του τετάρτου τριμήνου 2013, παρουσίασε μείωση 0,3%.
Ειδικότερα, ο δείκτης της ομάδας καταστημάτων ειδών διατροφής παρουσίασε αύξηση 0,1%, ενώ ο δείκτης της ομάδας καταστημάτων ειδών εκτός διατροφής και καυσίμων παρουσίασε μείωση 0,7%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Τότεναμ θα πληρώσει (πολύ) ακριβά την απόλυση του Τόμας Φρανκ
- Ισραήλ: Οι φυλακές «ξεκινούν τις προετοιμασίες για την επιβολή της θανατικής ποινής» σε Παλαιστινίους
- Γιατί η Ντρου Μπάριμορ και ο Ορλάντο Μπλουμ φωνάζουν «΄Ωπα» και σπάνε πιάτα μεσοπέλαγα;
- Οι επικές αντιδράσεις του οπαδού της Γιουνάιτεντ που περιμένει να κουρευτεί, στο 1-1 με την Γουέστ Χαμ (vids)
- Τηλεφώνημα για βόμβα σε κεντρικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας
- Καναδάς: Ερωτήματα για το μακελειό στο σχολείο του Ταμπλ Ριτζ – Οι πρώτες πληροφορίες για τον δράστη
