Κέρδη 2 εκατ. ευρώ για το 2013 είχε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Κερδοφορία παρουσίασε το 2013 η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αφού σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις τα κέρδη της μετά από φόρους είναι 1,95 εκατ.ευρώ, έναντι 272, 8 χιλιάδων ευρώ το 2012.
Κερδοφορία παρουσίασε το 2013 η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αφού σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις τα κέρδη της μετά από φόρους είναι 1,95 εκατ.ευρώ, έναντι 272, 8 χιλιάδων ευρώ το 2012.
Ειδικότερα, βάσει των στοιχείων ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 75,7 εκατ. ευρώ από 82,9 εκατ. ευρώ το 2012 παρουσιάζοντας μια μείωση 8,8% περίπου.
Τα αποτελέσματα εκμετάλλευσης προ φόρων, χρηματοοικονομικών αποτελεσμάτων, αποσβέσεων και προβλέψεων ανήλθαν σε κέρδη ποσού 3,7 εκατ. ευρώ έναντι κέρδους 4,6 εκατ. ευρώ για την αντίστοιχη προηγούμενη χρήση, σημειώνοντας μια μείωση 19,8%.
Όπως αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η μείωση των λειτουργικών εξόδων (περίπου 12%) αντανακλά τον εξορθολογισμό των λειτουργικών δαπανών.
Επίσης, το σύνολο των υποχρεώσεων ανέρχεται στα 882, 5 εκατ. ευρώ έναντι 861, εκατ. ευρώ. και αφορούν προμηθευτές και συναφείς υποχρεώσεις.
Σε ό,τι αφορά την τρέχουσα χρονιά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τονίζει ότι στοχεύει στην αύξηση της κερδοφορίας, στην περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της επιχείρησης καθώς και στη βελτίωση των εσόδων με πολιτικές που αυξάνουν το μερίδιο που κατέχει η εταιρεία στο χώρο των μεταφορών τόσο στις επιβατικές όσο και στις εμπορευματικές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πυραυλική επίθεση του Ιράν στην Ντιμόνα του Ισραήλ – Τουλάχιστον 4 τραυματίες
- Αυτοί είναι οι πλαστοί πίνακες και τα κειμήλια που «έκαψαν» τον Γιώργο Τσαγκαράκη – Δίωξη για 4 κακουργήματα σε βάρος του
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 93-103 (85-85 κ.δ.): Στους τελικούς της Α1 οι Πράσινες
- LIVE: Έβερτον – Τσέλσι
- «Σπάει» τη σιωπή της δικηγόρος για δικαστική απόφαση που δεν αναγνώρισε ανωτέρα βία στον πρόωρο τοκετό της
- Όταν η τηλεόραση συναντά τις λογοτεχνικές σελίδες του Θεοτόκη