Οι σκέψεις του Σπανούλη για αποχώρηση από την εθνική
Η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στην εθνική ομάδα για του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας φαίνεται να τίθεται εν αμφιβόλω, όχι λόγω των απειλών της διοίκησης του Ολυμπιακού, αλλά κυρίως εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στο γονατό του. Ο «ερυθρόλευκος» διεθνής είναι πολύ πιθανό να αποφασίσει λοιπόν ότι για φέτος τουλάχιστον δεν θα δώσει το παρών στις υποχρεώσεις της εθνικής. Εντονη φημολογία υπάρχει για ανάλογη απόφαση και από πλευράς Στράτου Περπέρογλου.
Η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στην εθνική ομάδα για του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας φαίνεται να τίθεται εν αμφιβόλω, όχι λόγω των απειλών της διοίκησης του Ολυμπιακού, αλλά κυρίως εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στο γονατό του.
Ο «ερυθρόλευκος» διεθνής είναι πολύ πιθανό να αποφασίσει λοιπόν ότι για φέτος τουλάχιστον δεν θα δώσει το παρών στις υποχρεώσεις της εθνικής.
Οι ενοχλήσεις στο γόνατο που τον άφησαν φέτος εκτός για ενάμιση μήνα δεν έχουν υποχωρήσει πλήρως και το καλοκαίρι θέλει να ξεκουραστεί, για να είναι απόλυτα έτοιμος και υγιής τη νέα σεζόν.
Τις επόμενες ημέρες, θα συναντηθεί με τον Φώτη Κατσικάρη και θα θέσει εαυτό εκτός ομάδας, κάτι που λογικά θα γίνει σεβαστό από την ομοσπονδία, όπως έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις παικτών.
Εντονη φημολογία υπάρχει όμως για ανάλογη απόφαση και από πλευράς Στράτου Περπέρογλου, με τις ίδιες αιτιολογίες.
Δείτε βίντεο με τα δύο εξαιρετικά γκολ που πέτυχε η Άστον Βίλα στο ημίχρονο με τους Τίλεμανς στο 41′ και με τον Μπουέντια στο 45+3′, χάρη στα οποία προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στη Φράιμπουργκ.
Με ήττα 12-9 από την Μπαρτσελονέτα, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στους «8» του Champions League. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το ματς καθώς αμφότεροι έχουν προκριθεί στο final-4.
Κανονικά θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου το φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία στο Παγκρήτιο Στάδιο. Με ανανεωμένη σύνθεση θα αγωνιστούν τελικά οι Ιταλοί και όχι με την Κ-21.