Προπόνηση με Φαλκάο, «κόπηκε» ο Κολομβιανός Βαλέντσια
Τελικά στην περίπτωση του Ρανταμέλ Γκαρσία Φαλκάο θα πρέπει να ισχύσει ο άγραφος νόμος του... ποτέ μην λες ποτέ! Μέχρι πριν από μερικές ημέρες να ήταν... ξεγραμένος από το Μουντιάλ, ωστόσο την Κυριακή (25/5) ενσωματήθηκε στην αποστολή της εθνικής Κολομβίας (αντίπαλος της Ελλάδας στον 3ο όμιλο) και την Πέμπτη έκανε την πρώτη του προπόνηση και μάλιστα με μπάλα. Ο σταρ της ομάδας γυμνάστηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην πόλη Καρδάλες της Αργεντινής, υπό το βλέμμα του Χοσέ Πέκερμαν, ο οποίος «τρίβει τα χέρια του». Αντίθετα ο Πέκερμαν ανακοίνωσε ότι ο μέσος Έντβιν Βαλέντσια, «κόπηκε» από την προεπιλογή.
Τελικά στην περίπτωση του Ρανταμέλ Γκαρσία Φαλκάο θα πρέπει να ισχύσει ο άγραφος νόμος του… ποτέ μην λες ποτέ! Μέχρι πριν από μερικές ημέρες να ήταν… ξεγραμένος από το Μουντιάλ, ωστόσο την Κυριακή (25/5) ενσωματήθηκε στην αποστολή της εθνικής Κολομβίας (αντίπαλος της Ελλάδας στον 3ο όμιλο) και την Πέμπτη έκανε την πρώτη του προπόνηση και μάλιστα με μπάλα. Ο σταρ της ομάδας γυμνάστηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην πόλη Καρδάλες της Αργεντινής, υπό το βλέμμα του Χοσέ Πέκερμαν, ο οποίος «τρίβει τα χέρια του».
Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες, θα περιμένει τον «El Tigre» ως την τελευταία στιγμή για να αποφασίσει για αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τα γήπεδα της Βραζιλίας.
Θυμίζουμε ότι ο άσος της Μονακό έμεινε μακριά από τους αγώνες από τα τέλη Γενάρη λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο και το εάν είναι σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του στα γήπεδα της Βραζιλίας, είναι ερωτηματικό.
Εκτός μάχης ο Βαλέντσια
Αντίθετα ο Πέκερμαν ανακοίνωσε ότι ο μέσος Έντβιν Βαλέντσια, «κόπηκε» από την προεπιλογή της χώρας του για το Μουντιάλ, μιας και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.
«O Βαλέντσια δεν θα είναι στο Μουντιάλ. Το πρόβλημα τραυματισμού του δυστυχώς δεν μας επιτρέπει να τον έχουμε μαζί μας. Αναγκαζόμαστε να τον αφήσουμε εκτός, γιατί ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να επανέλθει πλήρως πριν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου», ήταν το σχετικό σχόλιο του Αργεντίνου τεχνικού των «καφετέρος» για τον Βαλέντσια που έγινε ο τέταρτος παίκτης, ο οποίος «κόβεται» από την προεπιλογή, μετά τους Μοσκέρα, Σοτό, Σαμπάμπ και Μακνέλι Τόρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442