Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Το πάθημα-μάθημα για οδηγό ταξί που πήρε κούρσα 2.400χλμ

ΗΠΑ: Το πάθημα-μάθημα για οδηγό ταξί που πήρε κούρσα 2.400χλμ

Σκληρό ήταν το μάθημα που πήρε ένας ταξιτζής από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια, όταν δέχθηκε να πάρει κούρσα έναν νεαρό που ήθελε να μεταβεί σε πόλη της Β.Ντακότα. Η απόσταση ήταν 2.400χλμ, τα οποία επρόκειτο να διασχίσει σε 22 ώρες. Συμφώνησαν στην τιμή, πήρε και μια προκαταβολή και ξεκίνησε. Όταν τελικά έφτασε στον προορισμό του βρέθηκε προ εκπλήξεως.

Σκληρό ήταν το μάθημα που πήρε ένας ταξιτζής από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια, όταν δέχθηκε να πάρει κούρσα έναν νεαρό που ήθελε να μεταβεί σε πόλη της Β.Ντακότα. Η απόσταση ήταν 2.400χλμ, τα οποία επρόκειτο να διασχίσει σε 22 ώρες.
{{{ map }}}
Πελάτης και οδηγός συμφώνησαν στην τιμή των 1.500 δολαριών για μια απόσταση που κανονικά θα κόστιζε τουλάχιστον τα τριπλάσια.

Ο οδηγος πήρε και μια προκαταβολή, έφτιαξε ένα πρόχειρο χαρτί με μια συμφωνία και ξεκίνησε. Όταν τελικά έφτασε στον προορισμό, ο νεαρός πελάτης επρόκειτο να συναντήση την αγαπημένη του, η οποία θα έδινε τα υπόλοιπα χρήματα.

Φυσικά η κοπέλα δεν ήταν εκεί. Συντετριμμένος ο νεαρός παρακαλούσε τον ταξιτζή να μην καλέσει την αστυνομία. Εκείνος όμως βρισκόταν σε αδιέξοδο, αφού έπρεπε με κάποιο τρόπο να βρει χρήματα να γυρίσει την Καλιφόρνια.

Τελικά, πέρασε τη νύχτα σε σπίτι για άστεγους, το πρωί οι Αρχές τού εδωσαν χρήματα να γεμίσει το ρεζερβουάρ και να γυρίσει πίσω.

«Θέλω να πω σε όλους τους συναδέλφους σε όλο τον κόσμο να μην κάνουν ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι τρελό, επικίνδυνο και ανόητο» δήλωσε ο οδηγός του ταξί στον τηλεοπτικό σταθμό CBS13.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024