Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοινώθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Νταβίντ Λουίζ

Ανακοινώθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Νταβίντ Λουίζ

Επίσημα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γαλλική ομάδα. Οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν πήγαν στη Βραζιλία, όπου βρίσκεται ο 27χρονος αμυντικός με την Εθνική ομάδα της χώρας του στην προετοιμασία για τον επερχόμενο Μουντιάλ, και αφού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις ανακοινώθηκε από την ομάδα του Παρισίου.

Επίσημα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γαλλική ομάδα.

Οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν πήγαν στη Βραζιλία, όπου βρίσκεται ο 27χρονος αμυντικός με την Εθνική ομάδα της χώρας του στην προετοιμασία για τον επερχόμενο Μουντιάλ, και αφού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις ανακοινώθηκε από την ομάδα του Παρισιού.

Το κόστος της μεταγραφής του ανέρχεται στις 50 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή περίπου 61 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ξεπερνάει κατά πολύ τα 43 εκατομμύρια ευρώ που η ίδια ομάδα είχε δαπανήσει το καλοκαίρι του 2012 για την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα από την Μίλαν και παράλληλα τον χρίζει ως τον πιο ακριβοπληρωμένο αμυντικό στην Ευρώπη.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Τσέλσι έφτασαν σε συμφωνία για την μεταγραφή του Νταβίντ Λουίζ, που θα ολοκληρωθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, στις 10 Ιουνίου του 2014. Επιθυμία του παίκτη και των συλλόγων ήταν όλα να ολοκληρωθούν πριν την έναρξη του Μουντιάλ, όπως και έγινε», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024