Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αγγελος Αναστασιάδης κοντά στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ

Ο Αγγελος Αναστασιάδης κοντά στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Άγγελος Αναστασιάδης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας προπονητής την Κυριακή είχε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη με τις δύο πλευρές να συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και μάλιστα κάποιες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ακόμα και για προφορική συμφωνία. Σαββίδης και Αναστασιάδης συναντήθηκαν στο Μακεδονία Παλλάς και έπειτα από τη χθεσινή δήλωση του ομογενή επιχειρηματία ότι θα ανακοινώσει άμεσα τον νέο προπονητή, τότε, όλα δείχνουν ότι η συμφωνία βρίσκεται κοντά. Μάλιστα, ο Μακεδόνας προπονητής ήδη απέρριψε την πρόταση ανανέωσης από τον Πλατανιά και σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε στους Κρητικούς ότι θα αποδεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Άγγελος Αναστασιάδης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας προπονητής την Κυριακή είχε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη με τις δύο πλευρές να συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και μάλιστα κάποιες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ακόμα και για προφορική συμφωνία. Σαββίδης και Αναστασιάδης συναντήθηκαν στο Μακεδονία Παλλάς και έπειτα από τη χθεσινή δήλωση του ομογενή επιχειρηματία ότι θα ανακοινώσει άμεσα τον νέο προπονητή, τότε, όλα δείχνουν ότι η συμφωνία βρίσκεται κοντά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Αναστασιάδης ανέπτυξε τα «πιστεύω» του και τον τρόπο που θέλει να λειτουργεί η ομάδα του και από την πλευρά του ο Σαββίδης εξήγησε τον έμπειρο προπονητή τη δική του φιλοσοφία και τα «θέλω» από τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αναστασιάδης αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ το 2004 και από τότε ανέλαβε ως το 2011 την Εθνική Κύπρου. Στη συνέχεια, δούλεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα και στον Πλατανιά, ενώ με τον «Δικέφαλο» κατάκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 2003 στον τελικό της Τούμπας απέναντι στον Άρη (1-0).

Οι δύο πλευρές φάνηκε ότι έχουν κοινό όραμα για τον ΠΑΟΚ και είναι ενδεικτικό ότι δεν στάθηκαν σχεδόν καθόλου στο οικονομικό και την χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Μάλιστα, ο Μακεδόνας προπονητής ήδη απέρριψε την πρόταση ανανέωσης από τον Πλατανιά και σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε στους Κρητικούς ότι θα αποδεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Μέσα στις επόμενες ώρες ή το αργότερο την Δευτέρα αναμένονται θετικές ή αρνητικές εξελίξεις στο θέμα, αφού είναι δεδομένο ότι ο Σαββίδης θέλει να κλείσει άμεσα ο διάδοχος του Χουμπ Στέφενς και εκείνος που θα συνεχίσει τη δουλειά του προσωρινού Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος οδήγησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ομάδα στα πλέι οφ. Από εκεί και πέρα, ο Γεωργιάδης δεν είναι ακόμη γνωστό εάν θα έχει θέση στο νέο προπονητικό τιμ της ομάδας.

Βοηθός ο Πάμπλο Γκαρσία;

Μάλιστα, για τη θέση του βοηθού προπονητή στον ΠΑΟΚ, έχει ήδη έρθει στο προσκήνιο και το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία! Ο Ουρουγουανός πρώην άσος του ΠΑΟΚ, έχει εκφράσει την πρόθεσή του να ξεκινήσει καριέρα προπονητή, ενώ πρόσφατα είχε απορρίψει πρόταση για διοικητικό πόστο.

Αλληλέγγυος του σερβικού λαού ο ΠΑΟΚ

Αλληλέγγυα του δοκιμαζόμενου σερβικού λαού στέκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι εικόνες βιβλικής καταστροφής από τις πλημμύρες στη συγκεκριμένη χώρα, οι οποίες «βύθισαν» αρκετές πόλεις αφήνοντας δεκάδες χιλιάδες πολίτες άστεγους και η έκκληση της κυβέρνησης προς τις ευρωπαϊκές χώρες για βοήθεια σε ανθρώπινο δυναμικό, αντλίες νερού, βάρκες και τρόφιμα, δεν άφησαν ασυγκίνητο τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δήλωσε:

«Ακόμη κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, ενώ είναι άγνωστος ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τα σπίτια τους και χρήζουν άμεσης βοήθειας. Ο ΠΑΟΚ κι εγώ προσωπικά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τον δοκιμαζόμενο λαό της Σερβίας». Ο κ. Σαββίδης υποσχέθηκε άμεση παροχή βοήθειας από την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Οι λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης και άμεσης παροχής βοήθειας από την οικογένεια του «Δικέφαλου» αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες και αφού θα έχουν προηγηθεί οι απαραίτητες διακρατικές συζητήσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024