Σακελλαρίδης: Έγινε το πρώτο βήμα, καλώ σε πλατειά συμμαχία στον β’ γύρο
«Το αποτέλεσμα του α' γύρου αποτελεί μία πρώτη δικαίωση» τόνισε ο υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης, καλώντας σε μία ευρεία κοινωνική συμμαχία, εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, στον οποίο θα αναμετρηθεί με τον Γιώργο Καμίνη.
«Το αποτέλεσμα του α’ γύρου αποτελεί μία πρώτη δικαίωση» τόνισε ο υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης, καλώντας σε μία ευρεία κοινωνική συμμαχία, εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, στον οποίο θα αναμετρηθεί με τον Γιώργο Καμίνη.
Σε δήλωσή του από το εκλογικό του κέντρο στα Προπύλαια, ο κ. Σακελλαρίδης δήλωσε ότι οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες ψήφισαν «για τη μεγάλη αλλαγή στην πόλη, για μια Αθήνα της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας».
«Το αποτέλεσμα του α’ γύρου αποτελεί μία πρώτη δικαίωση. Ευχαριστούμε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν» τόνισε και στη συνέχεια άφησε αιχμές έναντι του κ. Καμίνη:
«Θεωρούμε ότι όσοι αγνόησαν τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα, και υλοποίησαν τις καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας, όσοι εγκατέλειψαν την πόλη και ταυτίστηκαν με τα κόμματα του μνημονίου, δεν μπορούν σήμερα να εμφανίζονται ως υπερκομματικοί υποψήφιοι. Η πόλη χρειάζεται μιαδημοτική αρχή δίπλα στους ανθρώπους της».
Παράλληλα, ο κ. Σακελλαρίδης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι «το ποσοστό του νεοναζιστικού μορφώματος δεν δικαιολογεί κανένα εφησυχασμό για τους δημοκρατικούς πολίτες» και απηύθυνε πρόσκληση για μία πλατειά συμμαχία εν όψει του β’ γύρου.
«Σήμερα έγινε το πρώτο αποφασιστικό βήμα. Αυτή την κρίσιμη, στιγμή καλούμε τους Αθηναίους και τις Αθηναίες σε μια πλατειά συμμαχία για το μέλλον της πόλης. Για να ξαναφέρουμε την αξιοπρέπεια και την κοινωνική προστασία στις προτεραιότητες του Δήμου, για να κάνουμε μαζί την Αθήνα μια πόλη βιώσιμη. Για να δώσουμε δύναμη στην ελπίδα», κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υπό 24ωρη ιατρική φροντίδα ο Φιλ Κόλινς – «Ό,τι μπορούσε να πάει στραβά, πήγε»
- Χανιά: Νέα σύλληψη για την υπόθεση της εξαφάνισης του 33χρονου γιατρού
- Μελόνι: «Δεν μπορούμε να υπογράψουμε αμέσως τη συμμετοχή μας στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα»
- Πριέβιντζα – ΠΑΟΚ 67-87: Διπλό στη Σλοβακία και πρόκριση στα προημιτελικά του Europe Cup
- Ρουμανία – Ελλάδα 9-18: Συνέχισε το απόλυτο των νικών η Εθνική πριν τον ημιτελικό με την Ουγγαρία
- Κινδύνευσαν αεροσκάφη με σύγκρουση κατά τη διάρκεια του black out στο FIR Αθηνών;


