Συνεδρίασε το μεσημέρι της Κυριακής ατύπως η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για να εκτιμήσει το μέχρι εκείνη την ώρα αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκτίμηση των στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ότι ήταν πολύ θετικά τα αποτελέσματα και ζητήθηκε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι στα πάνελ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επικεντρώνει στην πρωτοκαθεδρία της Ρένας Δούρου στην περιφέρεια Αττικής και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον δήμο Αθηναίων.

Παράλληλα, επικρατεί αισιοδοξία ότι υποψήφιοι που στηρίζονται από το κόμμα θα περάσουν στον δεύτερο γύρο και σε άλλες περιφέρειες και σε πολλούς δήμους της χώρας.

Κατά την πρώτη ανταλλαγή απόψεων, που έγινε στην Πολιτική Γραμματεία, εκτιμήθηκε ότι από το πρωί της Δευτέρας ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συνεχίσει «χωρίς ανάσα» την εκλογική εκστρατεία.

Στόχος είναι να εκλεγούν όσο το δυνατόν περισσότεροι υποψήφιοι που θα περάσουν στον δεύτερο γύρο και να αποκτήσει μεγάλη δυναμική το κόμμα εν όψει των ευρωεκλογών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ