Τρίτη στα 100μ. πεταλούδα η Βουρνά στο γκραν πρι της Σάρλοτ
Την τρίτη θέση κατέλαβε η Κρίστελ Βουρνά στον τελικό των 100μ. πεταλούδα, στο γκραν πρι κολύμβησης της Σάρλοτ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε τα ξημερώματα σε 59.74, ελαφρώς χειρότερα από το 59.51 που είχε κάνει στα προκριματικά, χάνοντας την ευκαιρία να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.
Την τρίτη θέση κατέλαβε η Κρίστελ Βουρνά στον τελικό των 100μ. πεταλούδα, στο γκραν πρι κολύμβησης της Σάρλοτ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε τα ξημερώματα σε 59.74, ελαφρώς χειρότερα από το 59.51 που είχε κάνει στα προκριματικά, χάνοντας την ευκαιρία να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.
Η 22χρονη κολυμβήτρια δείχνει πάντως σε καλή κατάσταση και θα έχει ακόμη μία ευκαιρία, στα 50μ. πεταλούδα, να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο μεγάλο ραντεβού της φετινής χρονιάς. Νικήτρια του τελικού ήταν η Κατρίν Σαβάρ με 58.60 και δεύτερη η Κλερ Ντόναχιου με 58.84.
Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών ο Μάικλ φελπς πρώτευσε με 52.13, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η νίκη της Κατίνκα Χόζου από την Ουγγαρία στα 200μ. ελεύθερο με 1:56.30, όπου άφησε στη δεύτερη θέση τη «χρυσή» Ολυμπιονίκη του Λονδίνου Αλισον Σμιτ (1:56.41).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Παυλόπουλος: Η Δικαστική Εξουσία απομακρύνεται επικίνδυνα από τις ρίζες της χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται περισσότερο τα Χριστούγεννα;
- Καρίμ Χαν: Καταγγέλλει ότι τον απείλησε υψηλόβαθμος Βρετανός αξιωματούχος για την έρευνα σχετικά με το Ισραήλ
- Μυστικές συναντήσεις μεταξύ του FBI και του κορυφαίου διαπραγματευτή της Ουκρανίας
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν ένας Οργανισμός στοχοποιεί μια υπάλληλο (Τυχεροπούλου) και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα
- Ολυμπιακός: Το πρωί της Κυριακής (14/12) η άφιξη του Μόντε Μόρις στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442