Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Ταύρου, Παναγιώτης Βακαλόπουλος

Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Ταύρου, Παναγιώτης Βακαλόπουλος

Πέθανε ο Παναγιώτης Βακαλόπουλος, επί 20ετία Δημάρχου Ταύρου. Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του εκφράζει τη θλίψη του. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Παρασκευή, στις 14:00 μμ στο Δημαρχείο Ταύρου και θα είναι πολιτική, η δε ταφή του θα γίνει στο νεκροταφείο Καλλιθέας.

Πέθανε ο Παναγιώτης Βακαλόπουλος, επί 20ετία Δημάρχου Ταύρου. Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του εκφράζει τη θλίψη του.

Ο Παναγιώτης Βακαλόπουλος γεννήθηκε το 1934 στο Βατούμ της Σοβιετικής Ένωσης, από γονείς προερχόμενους από την Μικρά Ασία.

Στην Ελλάδα ήρθε το 1939 και σπούδασε στην Ανωτάτη Εμπορική.

Το 1975 εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος, με το συνδυασμό του κομμουνιστή Ν. Βουγιούκα και από το 1979 έως το 1998 εκλεγόταν δήμαρχος Ταύρου με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.

«Ως κομμουνιστής δήμαρχος υπηρέτησε τις ανάγκες των εργαζομένων και του φτωχού λαού της πόλης του» αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

«Ο εκλιπών συνέδεσε το όνομά του με το δήμο του Ταύρου, τα μεγάλα έργα ανάπλασης της πόλης, τη δημιουργία έργων υποδομής, όπως αντιπλημμυρικής προστασίας, την αντικατάσταση σπιτιών έως 30 τ.μ. με ολοκαίνουργια διαμερίσματα 65 τ.μ., χωρίς καμία επιβάρυνση για το λαό και μεγάλα έργα πρασίνου. Βοήθησε στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού στον Ταύρο και πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως τα «Ταύρεια», όπου και τιμήθηκαν μεγάλες προσωπικότητες της Τέχνης και του Πολιτισμού, όπως ο Γ. Ρίτσος, ο Μ. Θεοδωράκης και πολλοί άλλοι» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η κηδεία του Παναγιώτη Βακαλόπουλου θα γίνει αύριο, Παρασκευή, στις 14:00 μμ στο Δημαρχείο Ταύρου και θα είναι πολιτική, η δε ταφή του θα γίνει στο νεκροταφείο Καλλιθέας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024