Ξανά απογοητευτική η ΑΕΚ, αλλά έσωσε την «παρτίδα» στο Πέραμα
Το «φρεσκάρισμα» που επιχείρησε ο Τραϊανός Δέλλας στην ΑΕΚ για τον αγώνα στην έδρα του Περαμαϊκού κάθε άλλο παρά... επιτυχημένος μπορεί να κριθεί, αφού μπορεί η «Ένωση» να έφτασε στη νίκη-ανατροπή με 2-1 αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» κατέγραψαν άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής.
Το «φρεσκάρισμα» που επιχείρησε ο Τραϊανός Δέλλας στην ΑΕΚ για τον αγώνα στην έδρα του Περαμαϊκού κάθε άλλο παρά… επιτυχημένος μπορεί να κριθεί, αφού μπορεί η «Ένωση» να έφτασε στη νίκη-ανατροπή με 2-1 αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» κατέγραψαν άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.
Σε ένα… σύνηθες σκηνικό την τρέχουσα σεζόν, οι παίκτες του Δέλλα πήραν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά, με τον Περαμαϊκό να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Ωστόσο, παρά την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας οι «κιτρινόμαυροι» δεν δημιουργούσαν εύκολα φάσεις, με τον Μώτο να επεμβαίνει όπου χρειάζεται.
Αντιθέτως, στο 21’ οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί όταν ο Χατζηγιαννακός με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ντούνη ανοίγοντας το σκορ. Το 1-0 παρέμεινε ως την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη, ο Δέλλας έκανε γρήγορα και τις τρεις αλλαγές και η εικόνα της ΑΕΚ. Στο 69’ ο Πεταυράκης με δυνατό σουτ σχεδόν από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μώτου και στη συνέχεια στα δίχτυα, φέρνοντας το ματς στα ίσια.
Τελικά ο «Δικέφαλος» κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Πέραμα καθώς στο 83’ ο Ερρίκος βρήκε την μπάλα με το χέρι στην περιοχή, με τον ρέφερι να δείχνει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ράμα που ευστόχησε, πράγμα σπάνιο για την φετινή ΑΕΚ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.