Το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές παρουσίασε η Χρυσή Αυγή
Το ψηφοδέλτιό της για τις επερχόμενες ευρωεκλογές παρουσίασε την Παρασκευή, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η Χρυσή Αυγή. Μεταξύ των υποψήφιων ευρωβουλευτών με τη Χρυσή Αυγή, βρίσκονται δύο ανώτατοι αξιωματικοί εν αποστρατεία.
Το ψηφοδέλτιό της για τις επερχόμενες ευρωεκλογές παρουσίασε την Παρασκευή, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η Χρυσή Αυγή.
Μεταξύ των υποψήφιων ευρωβουλευτών με τη Χρυσή Αυγή, βρίσκονται δύο ανώτατοι αξιωματικοί εν αποστρατεία.
Αυτοί είναι ο αντιστράτηγος ε.α. Γεώργιος Επιτήδειος, τέως διευθυντής του Τμήματος Τρεχουσών Επιχειρήσεων και Χειρισμού Κρίσεων του Στρατιωτικού Επιτελείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUMS) και ο αντιστράτηγος ε.α. Ελευθέριος Συναδινός, ο οποίος είχε διατελέσει διευθυντής των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού.
Παρουσιάζοντας τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, ο βουλευτής της ΧΑ, Ηλίας Κασιδιάρης, ανέφερε ότι «σε σχέση με την πολιτική σαβούρα που έχουν μαζέψει όλα τα κόμματα του κατεστημένου, του διεφθαρμένου αντί-συνταγματικού τόξου, εμείς διαθέτουμε τις καλύτερες μονάδες, τους καλύτερους Έλληνες, που αποφάσισαν να δώσουν έναν αγώνα για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συντηρεί την κόντρα με τον Γεωργιάδη η Κωνσταντοπούλου και φτάνει μέχρι τον Χρυσοχοΐδη
- Καρκίνος στην ΕΕ: Αύξηση των κρουσμάτων σε ολόκληρη την Ένωση, καθώς οι δαπάνες για την υγεία αυξάνονται
- Παιδιά: Καθώς τα βιβλία χάνουν έδαφος από τις οθόνες, το λεξιλόγιο συρρικνώνεται
- Ιστορική πρεμιέρα του NCAA στη Ρώμη
- Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία του 40χρονου – Τον εγκατέλειψαν τραυματία και πέθανε
- Η UEFA αποφάσισε να βραβεύει τους καλύτερους διαιτητές της Ευρώπης!
