Το Εργαστήριο Ολοκληρωμένων Συστημάτων (Integrated Systems Laboratory) του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”, σε συνεργασία με τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία (Αρσάκεια - Τοσίτσεια Σχολεία), διοργανώνει θερινό εργαστήριο (workshop) στις Ψηφιακές τεχνολογίες και την Πληροφορική.

Το Εργαστήριο Ολοκληρωμένων Συστημάτων (Integrated Systems Laboratory) του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”, σε συνεργασία με τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία (Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία), διοργανώνει θερινό εργαστήριο (workshop) στις Ψηφιακές τεχνολογίες και την Πληροφορική.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο αυτόνομους εβδομαδιαίους κύκλους στις εγκαταστάσεις των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού. Ο πρώτος θα έχει θέμα τις Ψηφιακές Τέχνες και το Projection Mapping, ενώ ο δεύτερος τη Ρομποτική.

Το εργαστήρια απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες 14-18 χρόνων από όλη την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία σε σύγχρονες τεχνολογίες από έμπειρους ερευνητές του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” και του Old Dominion University, ΗΠΑ.

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των εργαστηρίων:

Ιστοσελίδα
http://www.arsakeio.gr/gr/apogeymatinoi-omiloi-therino-programma
http://smart-camp.iit.demokritos.gr/
Facebook
https://www.facebook.com/pages/Demokritos-ISL-SmartCamp/655503981182549?ref=profile
Twitter
https://twitter.com/ISL_Demokritos

Ξένη δημοσίευση

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr