Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Κακά, Ροναλντίνιο η αποστολή της Βραζιλίας

Χωρίς Κακά, Ροναλντίνιο η αποστολή της Βραζιλίας

Ο αμυντικός της Νάπολι, Ενρίκε, ήταν η έκπληξη της τελευταίας στιγμής, όταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας Λουίς Φελίπε Σκολάρι ανακοίνωσε την 23μελή αποστολή για την τελική φάση του Μουντιάλ 2014. Στην προεπιλογή της «σελεσάο», που στοχεύει στην κατάκτηση του έκτου τίτλου στην ιστορία της, συμπεριλήφθηκε ο στράικερ της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, αλλά και ο αρχηγός της Παρί Σεν Ζερμέν, Τιάγκο Σίλβα. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Ροναλντίνιο και Κακά!

Ο αμυντικός της Νάπολι, Ενρίκε, ήταν η έκπληξη της τελευταίας στιγμής, όταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας Λουίς Φελίπε Σκολάρι ανακοίνωσε την 23μελή αποστολή για την τελική φάση του Μουντιάλ 2014.

Στην προεπιλογή της «σελεσάο», που στοχεύει στην κατάκτηση του έκτου τίτλου στην ιστορία της, συμπεριλήφθηκε ο στράικερ της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, αλλά και ο αρχηγός της Παρί Σεν Ζερμέν, Τιάγκο Σίλβα. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Ροναλντίνιο και Κακά!

Ο Ενρίκε, ο οποίος έχει παίξει μόλις 71 λεπτά σε διεθνές επίπεδο, αλλά έχει συνεργαστεί με το Σκολάρι στην Παλμέιρας, επικράτησε έναντι του φορμαρισμένου αμυντικού της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μιράντα και του νεαρού άσου της Παρί ΣΖ, Μαρκίνιος, για την θέση του τέταρτου κεντρικού αμυντικού.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν στις 26 Μαΐου στο Ρίο ντε Τζανέιρο και θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια εναντίον του Παναμά και της Σερβίας, πριν ανοίξουν την «αυλαία» του παγκοσμίου κυπέλλου στις 12 Ιουνίου με την Κροατία στο Σάο Πάουλο.

Η αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ζούλιο Σέζαρ (Τορόντο), Τζέφερσον (Μποταφόγκο), Βίκτορ (Ατλέτικο Μινέιρο).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντάνιελ Αλβες (Μπαρτσελόνα), Μαϊκόν (Ρόμα), Μάξουελ, Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν Ζερμέν), Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι), Ντάντε (Μπάγερν), Ενρίκε (Νάπολι).

ΜΕΣΟΙ: Παουλίνιο (Τότεναμ), Ραμίρες, Γουίλιαν, Όσκαρ (Τσέλσι), Ερνάνες (Ίντερ), Λουίς Γκουστάβο (Βόλφσμπουργκ), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μπέρναρντ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), Φρεντ (Φλουμινένσε), Τζο (Ατλέτικο Μινέιρο), Χουλκ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024