Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Επίθεση» του ΠΑΟΚ κατά της ΕΠΟ για την τιμωρία στα πλέι οφ

«Επίθεση» του ΠΑΟΚ κατά της ΕΠΟ για την τιμωρία στα πλέι οφ

Σκληρή ανακοίνωση με την οποία «επιτίθεται» στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως απάντηση στην απόρριψη της έφεσής της και της αφαίρεσης τριών βαθμών από τα πλέι οφ. Ενδεικτικά αναφέρει για την απόφαση: «διαλύει το όποιο ψήγμα λογικής (αν) είχε απομείνει στο ανεξάρτητο ποδοσφαιρικό δικαιοδοτικό σύστημα», ενώ καταλήγει: «η ΕΠΟ αποδεικνύει με κάθε δυνατό τρόπο πως αδυνατεί να διαχειριστεί το ο,τιδήποτε». Λυκουρέζος: «Λάθος ερμηνεία από την ΕΠΟ που δίκασε τον ΠΑΟΚ για σωματικές βλάβες και όχι για βιαιοπραγία, όπως έπρεπε».

Σκληρή ανακοίνωση με την οποία «επιτίθεται» στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως απάντηση στην απόρριψη της έφεσής της και της αφαίρεσης τριών βαθμών από τα πλέι οφ.
Ενδεικτικά αναφέρει για την απόφαση: «διαλύει το όποιο ψήγμα λογικής (αν) είχε απομείνει στο ανεξάρτητο ποδοσφαιρικό δικαιοδοτικό σύστημα», ενώ καταλήγει: «η ΕΠΟ αποδεικνύει με κάθε δυνατό τρόπο πως αδυνατεί να διαχειριστεί το ο,τιδήποτε»….

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η απόφαση της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να απορρίψει την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να τιμωρήσει την ομάδα μας με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τα Play Off διαλύει το όποιο ψήγμα λογικής (αν) είχε απομείνει στο ανεξάρτητο ποδοσφαιρικό δικαιοδοτικό σύστημα.

Η σημερινή απόφαση αναδεικνύει εμφανώς τη θεσμική βούληση της διοίκησης της ΕΠΟ να τιμωρήσει παραδειγματικά τον ΠΑΟΚ καταστρατηγώντας τους δικούς της κανονισμούς, εφευρίσκοντας σωματικές βλάβες που όχι μόνο δεν υπήρξαν ποτέ, αλλά και δεν καταγράφηκαν από κανέναν αξιωματούχο του αγώνα. Η, δε, αφαίρεση βαθμών από τα Play Off αντιτίθεται σε κάθε έννοια της αρχής της αναλογικότητας.

Η σημερινή απόφαση ολοκληρώνει (;) «ιδανικά» μια σεζόν στην οποία η διοίκηση της ΕΠΟ αποδεικνύει με κάθε δυνατό τρόπο πως αδυνατεί να διαχειριστεί το ο,τιδήποτε. Πόσω μάλλον να ηγηθεί του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024