Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διχασμένοι οι Οικολόγοι Πράσινοι για τη στήριξη υποψηφίου στον Πειραιά

Διχασμένοι οι Οικολόγοι Πράσινοι για τη στήριξη υποψηφίου στον Πειραιά

Την αντίδραση του μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων και υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλη Τρεμόπουλου προκάλεσε η απόφαση της παναττικής συνέλευσης του κόμματος για στήριξη της υποψηφιότητας του Γιάννη Μώραλη στον Δήμο Πειραιά.

«Φουρτούνες» και στους Οικολόγους Πράσινους προκαλούν οι υποψηφιότητες για τον Δήμο Πειραιά. Την αντίδραση του μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων και υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλη Τρεμόπουλου προκάλεσε η απόφαση της παναττικής συνέλευσης του κόμματος για στήριξη της υποψηφιότητας του Γιάννη Μώραλη στον Δήμο Πειραιά.
Ο κ. Τρεμόπουλος υπενθύμισε ότι στις εκλογές του 2010 οι Οικολόγοι Πράσινοι είχαν στηρίξει την υποψηφιότητα του Θοδωρή Δρίτσα και προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η απόφαση μιας συγκυριακής πλειοψηφίας της παναττικής συνέλευσης των Οικολόγων Πράσινων, που διαμορφώθηκε με λαθροχειρία, να στηρίξει τους εφοπλιστές του Ολυμπιακού έχει τη σφραγίδα των εισοδιστών της ΠΑΣΠ και των υποστηρικτών τους. Μια και ο Βαγγέλης Πισσίας εκλέχθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο με τις ψήφους τους, περιμένουμε να καταδικάσει δημόσια την απαράδεκτη αυτή απόφαση και να στηρίξει κι αυτός την παράταξη ‘Λιμάνι της Αγωνίας’, με επικεφαλής τον Θοδωρή Δρίτσα».

Στην πρόσφατη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κ. Δρίτσα απηύθυνε χαιρετισμό ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ορέστης Κολοκούρης, μέλος των Οικολόγων Πράσινων, ο οποίος μάλιστα επισήμανε ότι στο μεγάλο λιμάνι υπάρχει συνεργασία σε δράσεις με τον συνδυασμό του κ. Δρίτσα.
Επίσης σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Πολιτικής Κίνησης των Οικολόγων Πράσινων Πειραιά με ημερομηνία 30 Απριλίου σημειώνεται πως «η Πολιτική Κίνηση των Οικολόγων Πράσινων Πειραιά υποστηρίζει το δημοτικό δίκτυο ‘Λιμάνι της Αγωνίας’ με υποψήφιο δήμαρχο τον Θ. Δρίτσα για τρίτη φορά (2006, 2010, 2014) ως τη μόνη πολιτική κίνηση που αγωνίζεται για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης στον Πειραιά. Πιστεύουμε ότι σήμερα μπορούμε μέσα από το Λιμάνι της Αγωνίας να προσφέρουμε μία εναλλακτική πρόταση και να πετύχουμε μία ριζική αλλαγή πλεύσης για το Δήμο του Πειραιά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τα έβαλε με την διαιτησία ο Αταμάν…

Για αυτό έχασε το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Τούρκο προπονητή που πάντως δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024