Κοινό αίτημα Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για μετακίνηση οπαδών
ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσαν κοινό αίτημα για να επιτραπούν οι μετακινήσεις των οπαδών τους εν όψει των μεταξύ τους αναμετρήσεων στα πλέι οφ.
Συγκεκριμένα στη σύσκεψη για τον αγώνα του «Απ. Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, κατέθεσαν την πρόταση, ζητώντας την παραχώρηση 300 εισιτηρίων σε οπαδούς του «δικεφάλου» και άλλων τόσων σε οπαδούς του «τριφυλλιού» για την αναμέτρηση της Τούμπας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Ο Βίντσιτς σφυρίζει τον τελικό του Μουντιάλ – Τα δάκρυα του Σλοβένου τη στιγμή της ανακοίνωσης (vid, pics)
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442