Στόχο να εκλέξει ένα ευρωβουλευτή θέτει η Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό
«Πέραν πάσης προσδοκίας» και «πετυχημένη» έκριναν την έως τώρα πορεία της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό» ο πρόεδρός της, Βύρων Πολύδωρας και οι αντιπρόεδροι, Χρήστος Ζώης, Νίκος Νικολόπουλος και Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στόχος του κόμματος είναι κατ' αρχήν η εκλογή ενός ευρωβουλευτή, η οποία, σύμφωνα με την ηγεσία της Ένωσης «θεωρείται βέβαιη».
«Πέραν πάσης προσδοκίας» και «πετυχημένη» έκριναν την έως τώρα πορεία της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό» ο πρόεδρός της, Βύρων Πολύδωρας και οι αντιπρόεδροι, Χρήστος Ζώης, Νίκος Νικολόπουλος και Παναγιώτης Ψωμιάδης, οι οποίοι συνεδρίασαν προκειμένου να κάνουν μία πρώτη αξιολόγηση των μέχρι τώρα προσπαθειών τους.
Στόχος του κόμματος είναι κατ’ αρχήν η εκλογή ενός ευρωβουλευτή, η οποία, σύμφωνα με την ηγεσία της Ένωσης «θεωρείται βέβαιη».
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έκλεισε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος και, σύμφωνα με πληροφορίες, προστέθηκαν ακόμη πέντε άτομα, μετά από πρόταση του Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Συγκεκριμένα προστέθηκαν ο Παναγιώτης Γυριχίδης (διαφημιστής), ο Σπύρος Ταμήλιας (εκπαιδευτικός) η Γεωργία Σιδέρη (ψυχολόγος), ο Γεώργιος Χαρισόπουλος (ελεύθερος επαγγελματίας) και η Νικολίτσα Μούγκου (εκπαιδευτικός).
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής