Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Standard & Poor’s επιβεβαίωσε το «ΑΑ» της Γαλλίας

Η Standard & Poor’s επιβεβαίωσε το «ΑΑ» της Γαλλίας

Η Standard & Poor’s επιβεβαίωσε σήμερα, Παρασκευή, την αξιολόγηση «ΑΑ» της Γαλλίας, διατηρώντας σταθερές τις προοπτικές (outlook). Ο οίκος αξιολόγησης αναγνωρίζει πως η κυβέρνηση Ολάντ έχει κάνει στροφή σε πολιτικές που στοχεύουν στη μείωση του εργατικού κόστους και της εταιρικής φορολογίας, με στόχο να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και να μειώσει το δημοσιονομικό έλλειμμα.

Η Standard & Poor’s επιβεβαίωσε σήμερα Παρασκευή την αξιολόγηση «ΑΑ» της Γαλλίας, διατηρώντας σταθερές τις προοπτικές (outlook).

Ο οίκος αξιολόγησης αναγνωρίζει πως η κυβέρνηση Ολάντ έχει κάνει στροφή σε πολιτικές που στοχεύουν στη μείωση του εργατικού κόστους και της εταιρικής φορολογίας, με στόχο να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και να μειώσει το δημοσιονομικό έλλειμμα.

«Θεωρούμε ότι η γαλλική κυβέρνηση σταδιακά θα μειώσει το έλλειμμά της σε χαμηλότερα του 3% του ΑΕΠ μέχρι το 2017, αλλά τα επίπεδα χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ πιθανότατα θα παραμείνουν υψηλά και θα συνεχίσουν να αυξάνονται μέχρι το 2017» τονίζεται στην έκθεση της Standard & Poor’s.

Σύμφωνα με τους αναλυτές του οίκου το σταθερό outlook αποτυπώνει την άποψη ότι οι κίνδυνοι για την πιστοληπτική αξιολόγηση της Γαλλίας είναι ισορροπημένοι και ότι υπάρχει μικρότερη του 1/3 πιθανότητα για αναβάθμιση ή υποβάθμιση της αξιολόγησης μέσα στα επόμενα δύο έτη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024