Χιλιάδες οδηγοί είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την Μ.Τρίτη μία νέα μπύρα, με 0,0% αλκοόλ: Τη νέα Amstel Free! Ο ΒHMA FM 99,5 και η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έδωσαν ραντεβού με τους Αθηναίους σε κομβικά σημεία του λεκανοπεδίου και μαζί μοίρασαν χιλιάδες κουτάκια.

Χιλιάδες οδηγοί είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την Μ.Τρίτη μία νέα μπύρα, με 0,0% αλκοόλ: Τη νέα Amstel Free!
Ο ΒHMA FM 99,5 και η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έδωσαν ραντεβού με τους Αθηναίους σε κομβικά σημεία του λεκανοπεδίου και μαζί μοίρασαν χιλιάδες κουτάκια.
Σύνθημα της ενέργειας η φράση «Κερνάμε Ασφαλώς», που χαρακτηρίζει και την προσήλωση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και του Βήμα FM στην υπεύθυνη οδήγηση, η οποία δεν συμβαδίζει με την κατανάλωση αλκοόλ.
Η νέα Amstel Free, με 0,0% αλκοόλ, προσφέρεται όχι μόνο για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν μπύρα χωρίς να επηρεαστεί η οδηγική τους ικανότητα, αλλά και για όσους θα ήθελαν να την απολαύσουν στο διάλειμμα της εργασίας τους, για όσους αθλούνται και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, αφού περιέχει μόνο 23 θερμίδες ανά 100 ml.
Τη Μεγάλη Τετάρτη, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία και ο Βήμα fm 99,5 θα… κερνούν ασφαλώς, στις 15:00 στους κόμβους Ποσειδώνος και Αμφιθέας, Κηφισού και Αθηνών, Μεσογείων και Κατεχάκη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr