Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
in.gr

Συμπληρωματική απολογία Ρουπακιά για τη δολοφονία του Π.Φύσσα

Κλείνει ο κύκλος των απολογιών των μη πολιτικών προσώπων που φέρονται να συνδέονται με την Χρυσή Αυγή και η σκυτάλη θα περάσει στους βουλευτές για τους οποίους η Ολομέλεια θα αποφασίσει άρση της ασυλίας τους. Συμπληρωματικές εξηγήσεις για τη δολοφονία Φύσσα καλούνται να δώσουν τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη ο προφυλακισμένος Γ.Ρουπακιάς και ο φερόμενος ως συνεργός του Γ.Καζαντζόγλου.

Κλείνει ο κύκλος των απολογιών των μη πολιτικών προσώπων που φέρονται να συνδέονται με την Χρυσή Αυγή και η σκυτάλη θα περάσει στους βουλευτές για τους οποίους η Ολομέλεια θα αποφασίσει άρση της ασυλίας τους.

Συμπληρωματικές εξηγήσεις για τη δολοφονία Φύσσα καλούνται να δώσουν τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη ο προφυλακισμένος Γ.Ρουπακιάς και ο φερόμενος ως συνεργός του Γ.Καζαντζόγλου.

Σύμφωνα με Τα Νέα της Μ.Δευτέρας, οι δύο καλούνται ενώπιον των εφετών-ειδικών ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητρακοπούλου να δώσουν συμπληρωματικές εξηγήσεις για τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι, αλλά και τη συμμετοχή τους στην ΧΑ.

Μετά το Πάσχα, οι δικαστικοί λειτουργοί θα προχωρήσουν στην κλήση προς απολογία βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τους οποίους θια γίνει δεκτό το δικό τους αίτημα για άρση της ασυλίας.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, για άλλους έχουν ζητήσει άρση ασυλίας για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και για άλλους για κατοχή όπλων με στόχο την προμήθεια εγκληματικής οργάνωσης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024