Τράπεζα Πειραιώς: Αντλησε 175 εκατ. ευρώ από την εγχώρια αγορά
Εκλεισε το απόγευμα της Τετάρτης το βιβλίο προσφορών της Τράπεζας Πειραιώς για την άντληση 175 εκατ. ευρώ με έκδοση νέων μετοχών για εγχώριους επενδυτές. Η ζήτηση για τις νέες μετοχές της Τράπεζας έφτασε τα 300 εκατ. ευρώ.
Εκλεισε το απόγευμα της Τετάρτης το βιβλίο προσφορών της Τράπεζας Πειραιώς για την άντληση 175 εκατ. ευρώ με έκδοση νέων μετοχών για εγχώριους επενδυτές.
Η ζήτηση για τις νέες μετοχές της Τράπεζας έφτασε τα 300 εκατ. ευρώ.
Με τον τρόπο αυτό, σημειώνει το Βήμα, ο τραπεζικός όμιλος ολοκλήρωσε την κεφαλαιακή της ενίσχυση συνολικού ύψους 1,75 δισ. ευρώ και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες που προέκυψαν από τα stress test της Τράπεζας της Ελλάδος διατηρώντας ταυτόχρονα επιπρόσθετο κεφαλαιακό μαξιλάρι.
Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν την Πέμπτη το πρωί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Χριστιανικά χωριά διαψεύδουν τους ισχυρισμούς Νετανιάχου ότι ζήτησαν να προσαρτηθούν στο Ισραήλ
- Οι δηλώσεις του Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό: «Η Πορτογαλία πριν από μένα δεν είχε τίτλο – Το Euro αξίζει όσο ένα Μουντιάλ»
- Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία: Ανησυχία για την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου στον Ειρηνικό από την Κίνα
- Ρόδος: Συνελήφθη 47χρονος για ενδοοικογενειακή βία – Ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του σε βενζινάδικο
- Τι έκανε ο Μοντέρο με τη Δομινικανή Δημοκρατία λίγο πριν τον Ολυμπιακό (vids)
- Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Επενδύοντας στη νέα εικόνα της πρωτεύουσας και στο μέλλον της αστικής διαμονής
- Πυροπροστασία περιοχών με βιομηχανικούς χώρους: Απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου και ελάχιστος έλεγχος
- «Θα είναι η πιο αιματηρή ταινία μου» – Στο επόμενο έργο του Ντάριο Αρτζέντο πρωταγωνιστεί η Ιζαμπέλ Ιπέρ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442