Ντόρτμουντ – Ρεάλ και Τσέλσι – Παρί δίνουν «μάχη» για τ’αστέρια
Με τις δεύτερες αναμετρήσεις των τεσσάρων προημιτελικών, συνεχίζεται το προσεχές διήμερο το Champions League. Την Τρίτη (9/4) η Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας τη δύσκολη αποστολή να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 από το «Μπερναμπέου». Κάπως πιο εφικτή μοιάζει η αποστολή της Τσέλσι που θα φιλοξενήσει την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» του Λονδίνου και ψάχνει την ανατροπή του εις βάρος της 3-1 από το πρώτο ματς στο Παρίσι. Την Τετάρτη θα γίνουν τα ματς: Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (1-1) και Μπάγερν Μονάχου - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1).
Με τις δεύτερες αναμετρήσεις των τεσσάρων προημιτελικών, συνεχίζεται το προσεχές διήμερο το Champions League. Την Τρίτη (9/4) η Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας δύσκολη αποστολή, να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 από το Μπερναμπέου. Κάπως πιο εφικτή μοιάζει η αποστολή της Τσέλσι που θα φιλοξενήσει την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» του Λονδίνου και ψάχνει την ανατροπή του εις βάρος της 3-1 από το πρώτο ματς στο Παρίσι.
Την Τετάρτη, το ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο «ισπανικός εμφύλιος», καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα και θα επιδιώξει να διατηρήσει τα κεκτημένα, μετά το 1-1 που απέσπασε στο «Καμπ Νου».
Οι «ροχιμπλάνκος», που διαθέτουν την καλύτερη αμυντική λειτουργία στην Ευρώπη, καλούνται να κρατήσουν για ακόμη μία φορά σε χαμηλούς ρυθμούς την Μπαρτσελόνα, που ομολογουμένως δεν θυμίζει σε τίποτα την «αρμάδα» του πρόσφατου παρελθόντος. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι τις τέσσερις φορές που αναμετρήθηκαν φέτος οι δύο ισπανικές ομάδες, δεν προέκυψε νικητής.
Παράλληλα, η Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ κι εκτός απροόπτου θα πάρει την πρόκριση, με δεδομένο το 1-1 στο «Ολντ Τράφορντ».
Το πρόγραμμα (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα), έχει ως εξής:
Τρίτη 8 Απριλίου
Ντόρτμουντ (Γερμανία) – Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) (0-3)
Τσέλσι (Αγγλία) – Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) (1-3)
Τετάρτη 9 Απριλίου
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) – Μπαρτσελόνα (Ισπανία) (1-1)
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) (1-1)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι είπε ο προπονητής των Καβαλίερς για το μέλλον του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Λάτσιο για Χάμες Ροντρίγκες μετά τις καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442