Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη
Προβλήματα στις μετακινήσεις θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη, το επιβατικό κοινό, λόγω της 24ωρης απεργίας ΑΔΕΔΥ- ΓΣΕΕ. Ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα τρένα, προαστιακός και τρόλεϊ. Τα λεωφορεία θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί ώς τις 9 το βράδυ. Κανονικά τα δρομολόγια σε Μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια.
Προβλήματα στις μετακινήσεις θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη, το επιβατικό κοινό, λόγω της 24ωρης απεργίας ΑΔΕΔΥ- ΓΣΕΕ.
Συγκεκριμένα, τα μεγαλύτερα προβλήματα θα υπάρξουν στις μετακινήσεις με τα τρένα, τον προαστιακό και τα τρόλεϊ, αφού οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να μετέχουν με 24ωρη απεργία.
Η απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών θα επηρεάσει και τα δρομολόγια του Μετρό, με αποτέλεσμα οι συρμοί να τερματίζουν στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».
Λόγω της απεργίας, ματαιώσεις θα υπάρξουν και στα βραδινά δρομολόγια των τρένων την Τρίτη. Σημειώνεται, πάντως, πως οι εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους απειλούν να συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους και τις μέρες του Πάσχα, αντιδρώντας στις αποκρατικοποιήσεις.
Τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
Κανονικά θα λειτουργήσουν το Μετρό, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ, καθώς το προσωπικό εξακολουθεί να είναι επιστρατευμένο.
Όσον αφορά τα αεροδρόμια, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αν και αρχικά είχαν δηλώσει ότι θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση με 24ωρη απεργία, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Μεταφορών Μιχ. Χρυσοχοΐδη, αποφάσισαν τελικά να μην πάρουν μέρος στην απεργία.
Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα περισσότερα λιμάνια της χώρας, καθώς η ΠΝΟ θα συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιωνία – Ολυμπιακός 42-76: Επιβλητικές οι ερυθρόλευκες, με «τριπλέτα φωτιά»
- Αμπελόκηποι: Δύο συλλήψεις για απόπειρα απάτης – Το κόλπο των δραστών με τα παράλληλα τηλεφωνήματα σε κινητό και σταθερό
- Γαλλία: Έριξαν χειροβομβίδα μέσα σε κομμωτήριο – Η στιγμή της επίθεσης
- Συγκλονιστική μαρτυρία για το ναυάγιο στη Χίο – «Οι άνθρωποι λες και ήταν από πολύνεκρο τροχαίο»
- Η αγάπη του Καρόλου Ντίκενς για τη Μαίρη Χόγκαρθ, την αδελφή της συζύγου του
- Το ηχηρό μήνυμα κατά της ICE από σκιέρ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες