Στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης έριξαν κυρώσεις στον Βλαντιμίρ Πούτιν
Κάποιος έπρεπε να κάνει κάτι και να σταματήσει την επιθετικότητα του Βλαντιμίρ Πούτιν. Μια αλυσίδα μεξικανικού φαγητού με έδρα το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης αποφάσισε να ρίξει πόρτα στον Ρώσο πρόεδρο, αν δεν αλλάξει τακτική. Αγνωστο βέβαια είναι αν επρόκειτο ποτέ να επισκεφθεί ο Πούτιν τη συγκεκριμένη αλυσίδα, αφού κανείς δεν ξέρει αν το αρέσει το μεξικάνικο φαγητό.
Κάποιος έπρεπε να κάνει κάτι και να σταματήσει την επιθετικότητα του Βλαντιμίρ Πούτιν. Μια αλυσίδα μεξικανικού φαγητού με έδρα το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης αποφάσισε να ρίξει πόρτα στον Ρώσο πρόεδρο, αν δεν αλλάξει τακτική.
«Η Mighty Taco απαγορεύει τον Πούτιν! Συνήθως η επιχείρησή μας δεν εμπλέκεται με την πολιτική, αλλά κάποιος έπρεπε να κάνει κάτι και αυτός ο κάποιος είμαστε εμείς! Επομένως, η απαγόρευση ισχύει άμεσα» γράφει η σχετική καταχώρηση.
Αγνωστο βέβαια είναι αν επρόκειτο ποτέ να επισκεφθεί ο Πούτιν τη συγκεκριμένη αλυσίδα, αφού κανείς δεν ξέρει αν το αρέσει το μεξικάνικο φαγητό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ερντογάν δηλώνει ότι «η ενότητα αντανακλάται στην ασφάλεια» σε ομιλία του στο ΝΑΤΟ
- Η απόλυτη περιγραφή της ανατροπής κόντρα στην Αίγυπτο: Ο Αργεντινός σπίκερ τα… έσπασε όλα! (vids)
- To απόγευμα της Τετάρτης, μόνο το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού θα έχει νύχτα – Πώς γίνεται;
- Ναύπλιο: Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πήρε σβάρνα τραπεζοκαθίσματα σε πιτσαρία
- Ντόλι Πάρτον: Η θρυλική πορεία της σε μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ
- «Λαγός» του Μητσοτάκη ο Βελόπουλος: Kατέθεσε μήνυση στο ΑΠ για τις δηλώσεις Γεωργιάδη περί χρηματισμού Τσίπρα
- Αρθροπλαστική Επιφανείας Ισχίου: Η λύση που επιτρέπει στους δραστήριους ασθενείς να παραμείνουν σε κίνηση
- Ριβάλντο για Μέσι: «Τι να πει κανείς… είναι απίστευτος!» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)







![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442