Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι Γερμανοί θα δουν Μουντιάλ σε δημόσιους χώρους, αλλά χωρίς... θόρυβο

Οι Γερμανοί θα δουν Μουντιάλ σε δημόσιους χώρους, αλλά χωρίς… θόρυβο

Οι ποδοσφαιρόφιλοι στη Γερμανία θα μπορέσουν να απολαύσουν τις βραδυνές τηλεοπτικές μεταδόσεις αγώνων από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, καθώς η κυβέρνηση σχεδιάζει να θέσει σε εφαρμογή ειδικούς νόμους για την προστασία από τον θόρυβο στη διάρκεια της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 12 Ιουνίου-13 Ιουλίου. Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος επιβεβαίωσε την Τρίτη δημοσίευμα της εφημερίδας «Bild», ότι οι προβολές σε μεγάλες οθόνες σε όλη τη χώρα θα επιτραπούν μετά τις 10 το βράδυ, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις και μετά τα μεσάνυχτα.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι στη Γερμανία θα μπορέσουν να απολαύσουν τις βραδυνές τηλεοπτικές μεταδόσεις αγώνων από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, καθώς η κυβέρνηση σχεδιάζει να θέσει σε εφαρμογή ειδικούς νόμους για την προστασία από τον θόρυβο στη διάρκεια της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 12 Ιουνίου-13 Ιουλίου.

Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος επιβεβαίωσε την Τρίτη δημοσίευμα της εφημερίδας «Bild», ότι οι προβολές σε μεγάλες οθόνες σε όλη τη χώρα θα επιτραπούν μετά τις 10 το βράδυ, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις και μετά τα μεσάνυχτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τουλάχιστον οι μισοί από τους 64 αγώνες του Μουντιάλ του καλοκαιριού αρχίζουν μετά τις 10 το βράδυ στη Γερμανία, λόγω της διαφοράς ώρας με τη Βραζιλία, ενώ 10 αναμετρήσεις ξεκινούν μετά τα μεσάνυχτα.

Η νομοθεσία για την προστασία από το θόρυβο εφαρμόζεται συνήθως για υπαίθριες εκδηλώσεις στη Γερμανία μετά τις 10 το βράδυ. «Το να βλέπεις ποδόσφαιρο μαζί με κόσμο σε εξωτερικούς χώρους είναι απλά μέρος ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου» δήλωσε στην «Bild» η υπουργός Περιβάλλοντος, Μπάρμπαρα Χέντρικς.

Εκατομμύρια Γερμανών συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν σε δημόσιους χώρους αναμετρήσεις προηγούμενων Παγκοσμίων Κυπέλλων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Πάντως, τον τελικό λόγο για τη δημόσια παρακολούθηση των αγώνων του Μουντιάλ θα έχουν οι τοπικές αρχές κάθε εκδήλωσης στη Γερμανία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024