Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Σεπτέμβριο στην Ελλάδα το 3τροχο Yamaha Tricity

Το Σεπτέμβριο στην Ελλάδα το 3τροχο Yamaha Tricity

"New Mobility" - "Νέο Τρόπο Μετακίνησης" βαφτίζει το νέο της σκούτερ η Yamaha. Το Tricity είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρίας στον χώρο των 3τροχων σκούτερ και αποτελεί μια ολοκαίνουρια πρόταση στον τομέα της αστικής μετακίνησης.


Το Tricity δημιουργήθηκε με γνώμονα το χαμηλό βάρος, τις γρήγορες αντιδράσεις -που εξασφαλίζουν ευκολία στην οδήγηση- τον σπορ χαρακτήρα και την ασφάλεια που προσφέρουν οι δυο μπροστινοί τροχοί, οι οποίοι γέρνουν μόνοι τους προς το εσωτερικό της στροφής, παρέχοντας αυξημένο αίσθημα εμπιστοσύνης στον αναβάτη και ενισχύοντας την σταθερότητα.

Η ομάδα των ανθρώπων της Yamaha που υπογράφει την δημιουργία του Tricity επικεντρώθηκε στη δημιουργία ενός 3τροχου scooter που θα διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό του χάρη στο χαμηλότερο βάρος, τις μειωμένες διαστάσεις και την αυξημένη ευελιξία του.

Ο οικονομικός, υγρόψυκτος, τετράχρονος κινητήρας 125 κ.εκ. που συνδυάζεται με αυτόματη μετάδοση και διακρίνεται για την χαμηλή του κατανάλωση και το μικρό βάρος του (152 κιλά με τα υγρά).

Διαθέτει ελαφρές ζάντες αλουμινίου, 14 ιντσών στον μπροστινό τροχό και 12 ιντσών πίσω, και δισκόφρενα εμπρός-πίσω με συνδυασμένη λειτουργία (σύστημα πέδησης UBS) για ευκολότερο και ασφαλέστερο φρενάρισμα.

Το Tricity επωφελείται από την εφαρμογή της αποκλειστικής τεχνολογίας Leaning Multi Wheel (LMW) με συνδυασμένη κλίση των μπροστινών τροχών, οι οποίοι έχουν μικρή απόσταση μεταξύ τους -για μικρότερο πλάτος- παρέχοντας αίσθηση οδήγησης ανάλογη ενός σκούτερ.

Το ευρύχωρο, επίπεδο πάτωμα και η άνετη, όρθια θέση οδήγησης συνδυάζονται με μοντέρνα, ευανάγνωστα όργανα, δύο φώτα πορείας με λάμπες LED και πλήρες φωτιστικό σώμα LED πίσω ενώ υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για full-face κράνος κάτω από τη σέλα.

Το Tricity διατίθεται σε κόκκινο, γκρι, λευκό και μαύρο χρώμα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του μοντέλου.

auto.in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024