Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota Yaris 2015: Αέρας ανανέωσης

Toyota Yaris 2015: Αέρας ανανέωσης

Ένα νέο, δυναμικότερο προφίλ πρόκειται να υιοθετήσει η ανανεωμένη εκδοχή του Toyota Yaris, η οποία αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά στα τέλη του έτους.

Εικόνες από την ανανεωμένη εκδοχή του Toyota Yaris διέρρευσαν στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο η ιαπωνική φίρμα θα επιχειρήσει να ενισχύσει την παρουσία μίας εκ των δημοφιλέστερων προτάσεών της εντός και εκτός ευρωπαϊκών συνόρων.

Το ανανεωμένο Yaris ή Vitz πρόκειται να υιοθετήσει ένα δυναμικότερο σχεδιαστικό προφίλ το οποίο προκύπτει από τον ανασχεδιασμό του μπροστινού τμήματος.

Το τελευταίο θυμίζει αρκετά τις υβριδικές εκδόσεις του αυτοκινήτου, καθώς ο προφυλακτήρας έχει αποκτήσει μια εντυπωσιακή σε διαστάσεις εισαγωγή αέρα αλλά και πρόσθετους αεραγωγούς στις δύο άκρες του.

Την άκρως επιθετική εικόνα του μπροστινού τμήματος συμπληρώνουν τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά, ενώ αντίστοιχης λογικής παρεμβάσεις συναντάς και στο τελείωμα του αμαξώματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ανανεωμένο Toyota Yaris δεν πρόκειται να διατεθεί άμεσα στην ευρωπαϊκή ήπειρο, μιας και θα προηγηθεί -όπως όλα δείχνουν- το εμπορικό του λανσάρισμα στις ασιατικές αγορές.

Άγνωστο, πάντως, παραμένει αν οι σχεδιαστικές παρεμβάσεις στο εξωτερικό ή το εσωτερικό τμήμα πρόκειται να συνοδευτούν και από αλλαγές στα μηχανικά μέρη που ενδεχομένως θα αναβαθμίσουν την αποδοτικότητα των μέχρι σήμερα γνωστών κινητήριων συνόλων.

auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024