Πιλοτικό «βραχιολάκι» στους πρώτους 250 κρατούμενους
Στους πρώτους 250 κρατούμενους, είτε καταδικασμένους, είτε υπόδικους, είτε σε διαδικασία ανάκρισης θα εφαρμοστεί πιλοτικά για τους επόμενους 18 μήνες ο θεσμός με το ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Τα βραχιολάκια θα τοποθετούνται στο πόδι του κρατουμένου, ενώ σε περίπτωση αδυναμίας του να πληρώσει το κόστος, αυτό θα καλύπτεται από το Δημόσιο.
Θα τοποθετούνται στο πόδι του κρατουμένου, ενώ σε περίπτωση αδυναμίας του να πληρώσει το κόστος, αυτό θα καλύπτεται από το Δημόσιο.
Σύμφωνα με το διάταγμα ο ανάδοχος φροντίζει και για την παρακολούθηση της λειτουργίας σε 24ωρη βάση και ειδοποιεί τις Αρχές σε περίπτωση που χρειαστεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την ανοιχτή προπόνηση και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Κυριακής
- Ποντένσε και Εσε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Μεταβίβαση ακινήτων σε… επτά μήνες – Ο Γολγοθάς της γραφειοκρατίας
- «The Match» – Ο Μαραντόνα, ο μύθος και η πολιτική πίσω από τον αγώνα Αργεντινή-Αγγλία του 1986
- Γιατί ο Τραμπ έχει δίκιο με την αποχώρηση αμερικανικών στρατευμάτων από Γερμανία
- Ο περίεργος αγώνας δρόμου της ΕΠΟ για τον Λανουά και της ΚΕΔ για τους νέους πίνακες διαιτητών
- AI: Πόσο κοντά είναι ένας Αρμαγεδδώνας τεχνητής νοημοσύνης – Το μεγάλο στοίχημα για τις κυβερνήσεις
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως 22 Μαΐου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 16.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-fatih-turan-63325184-27730386-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442