Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To εκπτωτικό παλτό της Δούκισσας του Κέιμπριτζ

To εκπτωτικό παλτό της Δούκισσας του Κέιμπριτζ

Η Kate έκανε για άλλη μια φορά τη διαφορά στην παρέλαση για την εθνική γιορτή του St Patrick με ρούχο που δεν ήταν υψηλής ραπτικής.

Λιέττα Κασιμάτη

Ντυμένη όλη στα πράσινα στην παρέλαση για το St Patrick επέλεξε ένα νέο παλτό για τη γιορτινή περίσταση. Η Δούκισσα είναι γνωστή για την προτίμησή της στο να φοράει τα αγαπημένα της κομμάτια ξανά και ξανά. Οπότε και αυτή τη φορά ήμασταν σχεδόν σίγουροι ότι θα φορούσε το κομψό σύνολο που επέλεξε και στην εκδήλωση στις 17 του Μάρτη του 2012 και του 2013.
Αντί λοιπόν να ανασύρει από τη γκαρνταρόμπα της το ίδιο περσινό παλτό της σχεδιάστριας Emilia Wickstead, μας εξέπληξε με αυτό το πράσινο κυπαρισσί του οίκου Hobbs. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε έκπτωση στη τιμή των 195 λιρών – για σας που θέλετε να αντιγράψετε το look βιαστείτε γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο θα χει εξαντληθεί στο λεπτό!
Η Δούκισσα προτίμησε το πράσινο χρώμα σε ολόκληρο το σύνολό της, επιλέγοντας πράσινο καπέλο Gina Foster και ασορτί παπούτσια.
Ωστόσο, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ απέφυγε το γιορτινό χρώμα επιλέγοντας την κλασσική αγγλική στρατιωτική περιβολή. Τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge υποδέχθηκαν σαν επίτιμους καλεσμένους στο ‘Oλντερσοτ, η Ιρλανδική Αστυνομία στην παρέλαση τους για την εορτή του St Patrick. Ο Γουίλιαμ συμμετείχε ως συνταγματάρχης του τάγματος και η Kate ήταν εκεί για να μοιράσει κλωνάρια τριφυλλιού στους 300 αξιωματικούς.
Όμως η Kate δεν κέρδισε με την γοητεία της μόνο τα στρατεύματα. Φαίνεται ότι απέκτησε ένα καινούργιο χνουδωτό φίλο, αφού δεν σταμάτησε να χαΐδεύει τη μασκότ του τάγματος, ένα ιρλανδικό λυκόσκυλο. Φαίνεται ότι η εμφάνιση του ζευγαριού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία – το οποίο μόλις επέστρεψε από τις πολυτελείς διακοπές του στις Μαλδίβες.
Παρ’ όλα αυτά είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Kate θα ήταν παραπάνω από συγκεντρωμένη στο να μη συμβεί το ατυχές περιστατικό που της συνέβη και πέρυσι δηλαδή να κολλήσει για άλλη μια φορά το τακούνι της…

woman.in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024