O Αλβέρτης υπολογίζει στον Κάρι, αλλά όχι και στον Γκιστ
Με τον Ραμέλ Κάρι να έχει αφήσει... πίσω του το οστικό οίδημα στην ποδοκνημική που τον ταλαιπώρησε και να είναι -εκτός απροόπτου- έτοιμος να προσφέρει, αλλά με τον Τζέιμς Γκιστ (θλάση στο οπίσθιο μηριαίο) να μένει εκτός και μην υπολογίζεται από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ολοκληρώθηκε η αποψινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ για την 11η αγωνιστική της φάσης των «16» της Ευρωλίγκα.
Με τον Ραμέλ Κάρι να έχει αφήσει… πίσω του το οστικό οίδημα στην ποδοκνημική που τον ταλαιπώρησε και να είναι -εκτός απροόπτου- έτοιμος να προσφέρει, αλλά με τον Τζέιμς Γκιστ (θλάση στο οπίσθιο μηριαίο) να μένει εκτός και μην υπολογίζεται από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ολοκληρώθηκε η αποψινή προπόνηση του Παναθηναϊκού εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ για την 11η αγωνιστική της φάσης των «16» της Ευρωλίγκα.
Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε μεγάλο μέρος της και λίγο πριν αποχωρήσει από το γήπεδο είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, καθώς μόλις είχε αφιχθεί η αποστολή της Φενέρ.
Η Euroleague απέσυρε από τα κοινωνικά δίκτυα την ανάρτηση που είχε κάνει με τη φάση του Ναν και του Μπαντιό, την οποία μάλιστα σχολίασε ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Κάσπερ Ρουντ στη Μαδρίτη, ωστόσο ο Έλληνας πρωταθλητής παραδέχθηκε πως μετά από πολύ καιρό αισθάνθηκε ξανά ο εαυτός του στο γήπεδο.