Ο Σαρρής απάντησε στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ
Με γραπτή δήλωση, που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, επέλεξε να απαντήσει ο Γιώργος Σαρρής στα όσα του προσάπτει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Κυριακής, μετά το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Άρη. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κάνει λόγο για «εκ του ασφαλούς "επαναστάτες"» και για ομάδες «κλεισμένες στο καβούκι τους και παραδομένες στους περιθωριακούς μύθους που τις ταλανίζουν χρόνια τώρα», ενώ ξεκαθαρίζει ότι οι τοποθετήσεις του για τα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο θα συνεχίσουν να γίνονται στα θεσμικά όργανα.
Με γραπτή δήλωση, που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, επέλεξε να απαντήσει ο Γιώργος Σαρρής στα όσα του προσάπτει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Κυριακής, μετά το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Άρη.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κάνει λόγο για «εκ του ασφαλούς «επαναστάτες»» και για ομάδες «κλεισμένες στο καβούκι τους και παραδομένες στους περιθωριακούς μύθους που τις ταλανίζουν χρόνια τώρα», ενώ ξεκαθαρίζει ότι οι τοποθετήσεις του για τα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο θα συνεχίσουν να γίνονται στα θεσμικά όργανα.
Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Σαρρή:
«Θα συνεχίσω, σε αντίθεση με τους κάθε λογής και εκ του ασφαλούς «επαναστάτες», να τοποθετούμαι για όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου στα θεσμικά όργανα, εκεί όπου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εκπρόσωπο. Το ίδιο θα συνιστούσα σε όλους που υποτίθεται πως επιθυμούν να υπερασπιστούν τα εταιρικά ή προσωπικά τους συμφέροντα κόντρα σε «συστήματα», «ελέγχους» και «ελεγκτές».
Ο καθρέφτης όλων είναι το πεδίο των θετικών προτάσεων για την βελτίωση του αθλήματος, τις οποίες η Ομοσπονδία είναι έτοιμη να ακούσει. Ο εύκολος δρόμος των χαρακτηρισμών, μέσω ανακοινώσεων προς ικανοποίηση των εσωτερικών μετώπων και του οπαδικού αισθήματος, δεν οδηγεί πουθενά. Απλώς ανακατεύει τη λάσπη στον ανεμιστήρα.
Προσωπικώς, σε ό,τι με αφορά θα ήταν εύκολο να επιστρέψω τους χαρακτηρισμούς, αλλά τίποτε δεν θα προσέφερε μια τέτοια κίνηση στην υπόθεση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για τούτο θα συνεχίσω, όσο μπορώ, να υπερασπίζομαι προς όλες τις κατευθύνσεις, ειδικώς εκτός συνόρων, τα συμφέροντα των ελληνικών ομάδων, ακόμη και όταν οι ίδιες αδυνατούν παντελώς να το πράξουν κλεισμένες στο καβούκι τους και παραδομένες στους περιθωριακούς μύθους που τις ταλανίζουν χρόνια τώρα.
Αυτά προς το παρόν και αν απαιτηθεί θα επανέλθω».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ΠΑΟΚ Ανακοίνωσε τον Όσμαν με βίντεο – Η μέρα και η ώρα της παρουσίασής του
- LIVE: Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για το φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Η ιστορία μιας φωτογραφίας
- Αποχώρησε από τη Μονακό, ανακοινώθηκε από τη Ντουμπάι BC ο Έλι Οκόμπο (pic)
- Κολίνα: «Πάντα νιώθω ανατριχίλα όταν ανακοινώνω τον διαιτητή του τελικού Μουντιάλ» vids
- «Ο Χεζόνια επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρεάλ» – Οι ομάδες που τον θέλουν και ο Παναθηναϊκός
- Το δείπνο που παρέθεσε το Μαϊάμι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Μαζί του Πατ Ράιλι και Σποέλστρα (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442