Κινητοποίηση στο «Αττικόν» για τις ελλείψεις στο νοσοκομείο
Συγκέντρωση στο νοσοκομείο «Αττικόν» και παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του νοσοκομείου πραγματοποιούν σήμερα, Δευτέρα, γιατροί και προσωπικό, με τη συμπαράσταση φορέων της περιοχής, διαμαρτυρόμενοι για τις σημαντικές ελλείψεις που αντιμετωπίζει το ίδρυμα. Τελεσίγραφο έχει θέσει για σήμερα και το «Παίδων Πεντέλης».
Συγκέντρωση στο νοσοκομείο «Αττικόν» και παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του νοσοκομείου πραγματοποιούν σήμερα, Δευτέρα, γιατροί και προσωπικό, με τη συμπαράσταση φορέων της περιοχής, διαμαρτυρόμενοι για τις σημαντικές ελλείψεις που αντιμετωπίζει το ίδρυμα.
Οι ελλείψεις εντοπίζονται τόσο σε προσωπικό, όσο και σε υγειονομικό υλικό, ενώ οι γιατροί και οι ασφαλισμένοι κάνουν λόγο για απαξίωση των ασθενών στα ράντζα.
Παράλληλα, σήμερα λήγει το«τελεσίγραφο»των γιατρών του Νοσοκομείου «Παίδων Πεντέλης» με αίτημα την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών.
Σε περίπτωση που δεν επιλυθεί το θέμα, οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει ότι δεν θα πραγματοποιούνται εφημερίες στο νοσοκομείο, θα κλείσουν τα τακτικά, πρωινά, απογευματινά και εξωτερικά ιατρεία και οι ειδικευόμενοι θα προβούν σε επίσχεση εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Είναι ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις της γενιάς μας» – H Μάργκοτ Ρόμπι για τον Τζέικομπ Έλορντι στα Ανεμοδαρμένα Ύψη
- Διαδοχικές παρεμβάσεις Καραμανλή για αγροτικό και κρίση θεσμών – Τι θα πει για δύο θέματα που καίνε την κυβέρνηση
- Τα ωραία του «Αναστό»
- Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Νεκροί 18 μετανάστες μετά από ναυάγιο
- Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Παλαιό Φάληρο – Ποιοι δρόμοι κλείνουν
- Premier League: Καθάρισε τη Σάντερλαντ και πλησίασε την κορυφή η Σίτι, νέα «γκέλα» για την Τσέλσι


