Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λεβαδειακός έφερε τα... πάνω - κάτω με δύο γκολ στις καθυστερήσεις

Ο Λεβαδειακός έφερε τα… πάνω – κάτω με δύο γκολ στις καθυστερήσεις

Με επική ανατροπή στις καθυστερήσεις ο Λεβαδειακός υπερασπίστηκε την έδρα του με 2-1 από τον Παναιτωλικό και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ, μετά τις αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Μπούντιμιρ μόλις στο 2ο λεπτό, αλλά η αριθμητική υπεροχή των γηπεδούχων (ο Παναιτωλικός τελείωσε το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Γκάλο στο 85' και του Κουτρουμάνου στο 90+5') τους χάρισε μία σπουδαία νίκη, καθώς στο 90+1' ο Κονέ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάντζιος με πέναλτι, μετά από ανατροπή του Χαραλάμπους από τον Κουτρομάνο, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Με επική ανατροπή στις καθυστερήσεις ο Λεβαδειακός υπερασπίστηκε την έδρα του με 2-1 από τον Παναιτωλικό και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ, μετά τις αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Μπούντιμιρ μόλις στο 2ο λεπτό, αλλά η αριθμητική υπεροχή των γηπεδούχων (ο Παναιτωλικός τελείωσε το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Γκάλο στο 85′ και του Κουτρουμάνου στο 90+5′) τους χάρισε μία σπουδαία νίκη, καθώς στο 90+1′ ο Κονέ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάντζιος με πέναλτι, μετά από ανατροπή του Χαραλάμπους από τον Κουτρομάνο, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ο Παναιτωλικός ευτύχησε με γκολ από τα… αποδυτήρια να ανοίξει το σκορ. Ο Μαρτίνες μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα έβγαλε στον Καμαρά μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αυτός γύρισε άψογα στον Μπούντιμιρ και ο τελευταίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Λεβαδειακός ανέβηκε μπροστά στη συνέχεια, προκειμένου να πιέσει, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήλεγχαν το κέντρο και τον αγώνα μέχρι το 90΄!

Ωστόσο, τα προβλήματα για τους φιλοξενούμενους άρχισαν στο 85΄, όταν ο Γκάλο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) και άφησε με 10 παίκτες τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισαν, όταν ο Κονέ εκτέλεσε το φάουλ με τον Ράφαελ να μην μπορεί να απομακρύνει την μπάλα από την εστία του.

Σα να μην έφτανε η ισοφάριση, οι φιλοξενούμενοι τα έχασαν… όλα όταν στο 90+5΄ ο Κουτρομάνος -που αντίκρισε κόκκινη- ανέτρεψε τον Χαραλάμπους στη μικρή περιοχή και ο Μάντζιος με εύστοχο πέναλτι διαμόρφωσε το σωτήριο για τον Λεβαδειακό 2-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Γιάννης Κάμπαξης (Εύβοιας)

Κίτρινες: Ιντζίδης – Σίλβα Τζούνιορ, Μπικέι, Μπούντιμιρ, Γκάλο

Κόκκινες: 85΄ Γκάλο (2η κίτρινη), 90+5΄ Κουτρομάνος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Κονέ, Πετράτσι (27΄ Ροτζέριο), Βαρέλα (62΄ Γουόρντεν), Μάντζιος, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (78΄ Λυκογιάννης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (90+1΄ Μύγας), Γοδόι, Σίλβα Τζούνιορ (20΄ Κουτρομάνος), Μαρτίνες, Γκάλο, Μπούντιμιρ (70΄ Μπόγιοβιτς), Μπακάκης, Ανέν, Μπικέι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024