Νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ετοιμάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τη διοίκηση της ομάδας να καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τους μετόχους της εταιρίας. Στον «δικέφαλο» του Βορρά βρίσκονται στην αναμονή για την συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με την Τρόικα για το θέμα της ρύθμισης των χρεών των ανώνυμων εταιριών και για να είναι έτοιμοι, ετοιμάζουν νέα ΑΜΚ και αν όλα πάνε καλά, ο Ιβάν Σαββίδης θα βάλει τα χρήματα που χρειάζονται για να λυθεί μια και καλή το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ.
Νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ετοιμάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τη διοίκηση της ομάδας να καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τους μετόχους της εταιρίας.
Στον «δικέφαλο» του Βορρά βρίσκονται στην αναμονή για την συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με την Τρόικα για το θέμα της ρύθμισης των χρεών των ανώνυμων εταιριών και για να είναι έτοιμοι, ετοιμάζουν νέα ΑΜΚ και αν όλα πάνε καλά, ο Ιβάν Σαββίδης θα βάλει τα χρήματα που χρειάζονται για να λυθεί μια και καλή το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 31 Μαρτίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/20 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 10 Κ.Ν. 2190/20.
2. Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.
3. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις
Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας.
Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.
Διαβάστε ΕΔΩ την πρόσκληση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την Εκτακτη Γενική Συνέλευση».
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.